Jakou rtěnku vybrat? Zeptejte se hvězd

Přemýšlíte, jaká rtěnka je pro vás ta pravá? Možná vám pomůže, když se podíváte na znamení horoskopu, ve kterém jste se narodila.

Beran

Nebojíte se opravdu výrazných barev, a tak klidně sáhněte po zářivě rudé. Nosit ji totiž dokážete s nefalšovaným sebevědomím, které vám přidává na kráse.

Býk

Patříte ke znamením, která se nemusejí vyhýbat pastelovým odstínům. Růžová vám sluší jako málokomu. Odhaluje vaši něžnější polohu.

Blíženci

Lesk a třpyt, to je něco pro vás! Necouvnete před výraznými barvami, které hrají perletí, či leskem, jenž sluší málokomu tak jako vám.

Rak

Nebojte se odstínů, které se blíží magické fialové. Dodají vám na zajímavosti a zároveň dokáží odhalit i tu „divočejší“ stránku vaší osobnosti, která není vždy vidět.

Lev

Jste ráda středem pozornosti, a tak se nezalknete výrazných vínových odstínů. V nich budete totiž naprosto nepřehlédnutelná!

Panna

Vaši jemnou a něžnou duši nejlépe vystihují „nude“ rtěnky, které rtům dodají jemný tón a vám eleganci, na které si nezřídka zakládáte.

Váhy

Hravé pastelové barvy, jemně růžové odstíny, to je přesně váš styl. Ukazují váš půvab v celé jeho kráse, ale také to, že sama sebe neberete až tak vážně.

Štír

Vášniví Štíři jsou jako stvoření pro tmavé rtěnky (nebo byly tmavé rtěnky stvořeny pro vášnivé Štíry?), které přitahují pozornost a odhalují smyslnost své nositelky.

Střelec

Dokonale se na vás budou vyjímat oranžové a broskvové odstíny rtěnek. Jsou hravé, ale zároveň sofistikované. Ostatně tak jako vy.

Kozoroh

Necouvnete před výraznými odstíny, úžasně vám sluší tmavé matné rtěnky, ať už tradiční rudé nebo tajemné fialové. Ukazují vaši nebojácnost a zdravé sebevědomí.

Vodnář

Tak jako vy, i vaše rtěnka by měla být originální, překvapivá a nespoutaná. Klidně si můžete dovolit zcela netradiční odstíny, odrážejí vaši osobnost nejlépe.

Ryby

Sáhněte při výběru rtěnky po jemných perleťových odstínech, ať už v růžových nebo hnědých tónech. Vyjadřují totiž vaši křehkost a eleganci.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat