Delší nohy za pár vteřin? Naučte se triky modelek

Potají závidíte všem dlouhonohým modelkám a říkáte si, jak je nefér, že zrovna vás matka příroda vybavila celkem (pod)průměrnýma nohama? Nemusíte smutnit – dlouhé nohy se dají i „předstírat“! Jak?

Stačí při výběru outfitu myslet na některý z následujících triků.

Na vysoké noze

Začněme u bot. Vysoké podpatky nejsou pro zdraví našich nohou nebo páteře ničím přínosným, nicméně pro zdání nohou až do nebes jsou nepřekonatelné. Takže jen co budete potřebovat vypadat opravdu elegantně a dokonale, jsou vašimi tajnými spojenci!

Nude botky

Jen co to počasí dovolí, sáhněte do botníku (nebo vyrazte do obchodu) pro lodičky v tělové barvě (tzv. nude). Nejen podpatky přidají vašim nožkám několik centimetrů – tělová barva je opticky prodlouží ještě víc.

Špičaté lodičky

Pokud nosíte boty s kulatou (či nedej bože hranatou) špičkou, délku svých nohou nijak nezvýrazníte. Ovšem botky se špičkou, to je jiná! Sice opticky prodlouží chodidlo, ale tím i celou nohu!

Kozačky nad kolena

A ještě jednou boty. Módní hit letošní zimy umí prodloužit nohy do závratných délek! Skoro se dá říci, že čím vyšší kozačky, tím lépe. Dobrá zpráva vzhledem k výprodejům, co říkáte?

V jedné barvě

Všichni víme, že černá opticky zeštíhluje i prodlužuje, ale pokud nepatří zrovna k vašim oblíbeným barvám, nemusíte si zoufat! Jakékoli tmavší či syté odstíny tohle optické kouzlo zvládnou také. Jen svůj outfit pojměte monotematicky, respektive celý v jedné barvě.

Dlouhá sukně

Maxi sukně či šaty mají jednu úžasnou výhodu – nikdo vlastně pořádně neví, kde vaše nohy začínají, takže se vám předlouhé nožky budou předstírat velmi snadno.

Minišaty

Ale ani opačný extrém, tedy minisukně či minišaty, nejsou nepřítelem kratších nohou! Přitáhnete totiž k nožkám pozornost a díky sukýnce do půlky stehen budou vypadat, že snad ani nikde nekončí.

Vysoký pas

Kalhoty s vysokým pasem jsou dokonalými pomocníky, pokud vám příroda nenadělila extra dlouhé nohy. Opticky totiž přidají dolním končetinám několik centimetrů a vůbec „prodlouží“ celou vaši postavu!

Proužky a pruhy

A když už jsme zmínili kalhoty, když si budete kupovat nějaké nedžínové, spíše na formální příležitosti či do práce, vsaďte na tmavé s jemným světlým proužkem. Vertikální pruhy vaše nohy opticky nejen prodlouží, ale také zeštíhlí!

Bez zbytečností

V současnosti aby člověk prošel půlku obchoďáku, než narazí na jednobarevné džíny bez nejrůznějších aplikací, ozdob, třepení či děr. Ale v zájmu optického prodloužení nohou si tu práci dejte a pořiďte si kalhoty, které nechají vyniknout právě vašim nožkám. A nepřitáhnou pozornost třeba ke cvočkům nebo výrazným kapsám.

Sáčko do pasu

Co vlastně obléci „nahoru“? Zkuste sáčko džínovou bundičku, která vám bude končit nad boky. Tím opticky „zkrátíte“ horní polovinu těla, čímž naopak prodloužíte tu dolní. Jak jednoduché!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat