Dokonalé ženské rty existují. Jsou tvarovány v poměru 1 ku 2

Dokonalé ženské rty jsou podle kalifornských vědců tvarovány v poměru 1 : 2. Tedy horní ret má padesát procent objemu toho spodního. Podobná ústa mezi celebritami mají třeba Taylor Swift nebo Miranda Kerr. Naopak Angelina Jolie, jejíž ústa jsou často oslavována, má mnohem méně atraktivní poměr 1 : 1.

„Ačkoli celkově je oblast úst považována za výrazný rys ženské atraktivity, to, co rozhodovalo nejvíce o atraktivitě ženy, byl poměr mezi tvarem horního a dolního rtu. Poměr jedna ku dvěma horního k dolnímu rtu a rty, které tvoří asi deset procent povrchu spodní třetiny obličeje, jsou považovány za nejatraktivnější,“ tvrdí psychologové z University of California v Irvinu.

Z jiné studie, která srovnávala modelky magazínu Vogue z posledních padesáti let, vyplývá, že většina z nich má spodní ret o sedmačtyřicet procent větší než horní.

„Mnoho atraktivních lidí nemá ale numericky dokonalé hodnoty atraktivity. Jinými slovy, záleží na celku než na jednotlivých částech,“ věří doktor Brian Wong z Irvinu.

K zulíbání

Ať už máte poměr rtů jakýkoli, nejkrásnější jsou rty zdravé. A proto není od věci o ně náležitě pečovat. Jaké zázraky přírody nám pomohou?

Med

Má nejen hojivé účinky, ale také skvěle hydratuje. A to je kombinace, kterou vaše rtíky v zimě ocení. Je to snadné – naneste tenkou vrstvu medu na rty několikrát denně. Nejtěžší je na tom odolat pokušení tu sladkou dobrotu olíznout.

Kokosový olej

Má podobné účinky jako výše zmíněný med, ale navíc jej můžete v malé nádobce nosit kamkoli s sebou a několikrát denně jím rty potírat. Za chvíli budou zase krásně vláčné!

Okurka

Tahle zelenina je z drtivé části tvořena vodou. A tak je z ní skvělý pomocník pro hydrataci. Kromě toho obsahuje antioxidanty, které prospívají pleti, a tak rty také vyživíte. Prostě na rty aplikujte tenké plátky okurky, případně je přejíždějte kouskem této zeleniny.

Cukr

Ano, všichni víme, jak nám cukr škodí, ale v péči o tělo je z něho nečekaný pomocník. Využijte jeho vlastnosti pro výrobu domácího jemného peelingu na rty! Prostě malé množství cukru smíchejte s medem a směsí potírejte zlehka rty. Odstraníte z nich odumřelé buňky, krásně je vyhladíte a med jim poskytne hydrataci.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat