Módní trendy, kterým muži příliš nerozumějí

Móda by měla být – kromě potěchy pro oko – i zábavou. Ovšem občas z ní jde trochu hlava kolem. To když některé trendy překročí hranici vkusu či nositelnosti. A zatímco muži většinou uzpůsobí módu tak, aby pro ně byla především pohodlná, ženy jsou ochotny svůj komfort pro trendy obětovat.

A tak není divu, že z některých dámských módních výdobytků naši milí mužové prostě nerozumějí.

Extrémně vysoké podpatky

Pravdou je, že se mužům nožky na vysokých podpatcích líbí. Ovšem jak si můžeme obout podpatky 10centimetrové a poletovat na nich celý den, ačkoli nám to přináší nepohodlí a mnohdy i bolest, to už jim není úplně jasné. Navíc na některé muže mohou extrémně vysoké podpatky působit lacině a také až agresivně, a proto k nim mnozí zachovávají rezervovaný postoj.

Tenisky na platformě

Sportovní boty, které mají platformu nebo podpatek, byly nepřehlédnutelným trendem několik sezón zpátky a propadly jim mnohé ženy. Ovšem nikoli k velké radosti svých mužských protějšků. Pro ně je teniska prostě teniskou – tak proč by měla být podpatek? Možná i proto tento trend nevydržel v oblibě tak dlouho jako jiné…

Volánové tuniky či šaty

Topy nebo šaty, které mají těsně nad pasem velký volán (či několik volánů), podle mužů vypadají, jako by se žena snažila zakrýt těhotenství. Ne že by měli muži něco proti těhotenství, ale většinou předpokládají, že těhotná žena je ženou zadanou. A tak s některými kousky našeho šatníku vlastně nevědí, na čem jsou…

Džíny s vysokým pasem

Ať už dlouhé nebo krátké (tedy jako šortky), džíny s vysokým pasem se většině mužů příliš nezamlouvají. Připomínají jim „maminkovské“ oblečení, nevidí na nich nic extra přitažlivého.

Kalhotové kostýmy

Ačkoli jsou kostýmy pohodlné a elegantní, mužům na nás nepřijdou ženské. A tak není divu, že nepatří v jejich očích k nejoblíbenějším kouskům našeho šatníku.

Harémky

A kalhoty ještě jednou – ty, jež mají rozkrok kdesi u kolen, nemají muži rádi. A upřímně řečeno, není to zas takové překvapení. Nejsou lichotivé a ani příliš ženské. Ostatně ani harémky nebyly masově oblíbené příliš dlouho jako jiné trendy, i když své fanynky (ale i fanoušky) si minimálně pro svou neoddiskutovatelnou pohodlnost jistě našly.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat