Hodinky či kabát: Módní kousky, za které je utrácení povoleno

Ačkoli se většina z nás spíše snaží nějakou tu korunu ušetřit, existují určité věci, do kterých se vyplatí investovat vyšší částku. U nich se zkrátka, tedy pokud to alespoň trochu jde, můžeme rozmazlit kvalitou!

Na čem se nevyplatí šetřit?

Hodinky

Jsou doplňkem na celý život. A aby vám tak dlouho opravdu vydržely, je třeba zvolit hodinky skutečně kvalitní. Samozřejmě to neznamená utratit za ně statisíce, ale počítejte s tím, že hodinky za pět stovek nebudou mít dlouhou životnost.

Mimochodem, vyplatí se při nákupu dražších hodinek vsadit na nadčasový design. Pokud po třech letech zjistíte, že se vám nelíbí, je to u hodinek, do nichž jste skutečně investovali část svých úspor, docela průšvih…

Sada šperků

Šperkovnice většiny z nás přetékají nejrůznějšími náramky, řetízky či náušnicemi z levných materiálů. Zkrátka kvantita jasně dominuje nad kvalitou. Na tom není nic špatného, ale není od věci pořídit si také jednu skutečně kvalitní sadu šperků z drahého kovu (či s drahými kameny nebo pravými perlami apod.). V životě téměř každé ženy nastane příležitost, kdy tyto šperky užije. A co víc, takové kousky časem neztrácejí na hodnotě.

Kožená kabelka

Říká se, že každá žena by měla mít v životě alespoň jednu opravdu kvalitní (a ano, to znamená i drahou) koženou kabelku. Proč? Nejenže jsou takové kabelky vyráběné s precizností (a je to na nich vidět), ale navíc vydrží několik let (někdy i desetiletí). Taková investice se vám tedy vrátí. Jen si spočítejte, kolik celkem utratíte za 10 let za „levné“ kabelky! Tak vidíte…

Vlněný kabát

Zatímco levné kabáty vydrží jednu, maximálně dvě sezóny (a při opravdu tuhých mrazech nijak zvlášť nezahřejí), kvalitní vlněný kabát jen tak neodložíte ani po letech – žádných žmolků a trhlin se nemusíte bát. Navíc pokud zvolíte nadčasový, klasický střih a barvu (černá, šedá či velbloudí), budete trendy každou sezónu.

Kožené lodičky

Pokud do práce musíte nosit lodičky na vyšším podpatku, jistě víte, že nejen pro vlastní pohodlí se vyplatí investovat do opravdu kvalitních. Správná podpora klenby chodidla či absence bolestivých otlaků a puchýřů totiž alespoň trochu zmírní fakt, že vysoké podpatky našemu tělu nesvědčí. Mimochodem, není nutné mít lodiček plný botník. Úplně si vystačíte s jedním či dvěma páry.

Peněženka

Možná si říkáte, že je to zbytečnost, ale krásná a kvalitní peněženka, která se jen tak neošoupe a neodpadne z ní po dvou měsících zip, dokáže přidat na vaší eleganci. A co víc, můžete díky ní vypadat bohatší, než ve skutečnosti jste (což sice není nijak podstatné, ale v určitých situacích to potěší).

Pleťový krém

Všichni toužíme po zdravé, krásné a mladistvé pokožce. O jejím stavu do značné míry rozhoduje (kromě zdravého životního stylu) také péče, kterou jí dopřáváme ve formě kosmetických produktů. I proto se vyplatí investovat alespoň do jednoho skutečně kvalitního krému (mléka, séra…), který jí poskytne veškeré živiny a nezatíží ji přílišnou chemií apod.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat