Dokonalé řasy snadno a rychle. Stačí znát pár triků

11.09.2017 | Krása a móda

Někdy dokáže jediný pohled říct víc než tisíc slov. A proto aby byl onen pohled opravdu výmluvný a dokonalý, není od věci znát několik triků, jak ho zvýraznit a podtrhnout. Třeba tím, že necháme vyniknout své řasy. Jak na to?

Tři kroky ke kráse

Jak snadno a především rychle vykouzlit neodolatelný sexy pohled s upravenými a nepřehlédnutelnými řasami?

Kleště v akci

Tedy ne ledajaké, samozřejmě. Mluvíme samozřejmě o kleštičkách na řasy. Spoustu žen kleštičky skoro děsí a nepoužívají je, ale obávají se zbytečně – nic to není a vlastně si jimi nemůžete nijak ublížit. Stačí horní řasy v kleštičkách „stlačit“ a pár vteřin držet. Budou krásně zakulacené a tvarované.

Řasenka na  scénu!


Kvalitní řasenka je základ. Třeba The ONE No Compromise od Oriflame!

Teprve teď sáhněte po své oblíbené řasence. Službu vám prokáže jak tradiční černá, tak například i hnědá, která působí přirozeněji. Štětečkem maskaru nanášejte od kořínků řas na horním víčku, kde s ní lehce zahýbejte ze strany na stranu, a poté pokračujte až ke konečkům. Řasenku aplikujte od vnějšího koutku oka k vnitřnímu.

Dokonalé čištění

Řasenku však z ruky ještě nedávejte, přestože máte řasy nalíčené. Potřebují totiž „začistit“. Uchopte štěteček maskary vertikálně a jeho špičkou jemně s ní přejíždějte (opět od vnějšího do vnitřního koutku) po celé délce od kořínků ke konečkům. Jednak je hezky rozdělíte a jednak odstraníte všechny „žmolky“. Ty vám totiž sexy pohled nevykouzlí…

V hlavní roli řasenka

Není žádným překvapením, že při líčení očí by měla hlavní roli hrát především kvalitní řasenka, jež se postará o výsledný a nepřehlédnutelný efekt. Takovou je i The ONE No Compromise od Oriflame. A právě tuto řasenku mohly na vlastní kůži vyzkoušet naše testerky. Jak novinka od Oriflame obstála?

Řasenka splnila nad míru mé očekávání. Žádné pucky, žádné slepování řas, krásné dlouhé zvýrazněné řasy, neroztéká se a snadné umytí! Vřele doporučuji všem, které chtějí vypadat přirozeně a krásně celý den. Nebudete zklamané!“ doporučila testerka Marciko.


Pro řasenku The One No Compromise měly naše testerky jen slova chvály!

„Řasenka je vážně úžasná. Konečně kartáček který mi vyhovuje, vůbec řasy neslepuje, opravdu se nedrolí, odlíčit jde zcela bez problémů, je opravdu černá. Mohu jen doporučit a já konečně přestávám hledat a zůstanu u této,“ popsala nadšená testerka skoromusilci.

„Řasenku asi používáme všechny bez rozdílu. Moc se mi na první pohled líbil parádní obal je moc hezký. Takový jiný než jsme zvyklé a hned vás zaujme. Kartáček je klasický, tak akorát. Padl mi do ruky a dobře se mi s ním pracovalo. Pokud použijete jednu vrstvu, získáte přirozený vzhled, druhá vrstva udělá dokonalé řasy, zvýrazní a prodlouží je, přesně to, co u řasenky chceme. Řasy jsou jemné a přirozené. Neslepují se, nedělají žmolky a nejsou tvrdé. Odličování jde jen pomocí teplé vody. Studená na ně nefunguje, protože ona je vlastně voděodolná. Jde to opravdu velice lehce. Takže spokojenost!“ napsala testerka s nickem Honzik.

„Když jsem poprvé spatřila kartáček této řasenky, hlavou mi problesklo: „To bude boj! Jak se mám s tímhle nalíčit?!" Ale ve skutečnosti mě mile překvapila. Velmi dobře se s ní manipuluje (jen u spodních řas to chce trochu cviku), řasy krásně oddělí i natočí. Pro efekt extra tmavých a hustých řas (např. při večerním líčení) je zapotřebí nanést alespoň 23 vrstvy, ale to jsem jí ihned odpustila, protože u denního make-upu stejně nejsem moc velkým zastáncem "těžkotonážního" líčení. Řasenka na mých řasách působí velmi lehce a přirozeně, nevytváří žmolky a ani se nedrolí. Navíc mám poměrně citlivé oči a některé řasenky mě na očích pálí a štípou, ale s touto řasenkou jsme si sedly. Jelikož jsem zvyklá se odličovat ve sprše, tak oceňuji i to, že jde smýt teplou vodou, což je pecka! S řasenkou jsem moc spokojená a za sebe ji mohu jen doporučit,“ byla nadšená testerka Pavlína86.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat