Napravte letní škody na svých vlasech. Získejte zpět svou hřívu

Jako by nestačil horký vzduch z fénů a žehliček, v létě naše vlasy musejí snášet i sluneční záření, slanou mořskou vodu nebo chlorovanou vodu bazénů. To vše se na nich může podepsat. Jak namáhaným a poškozeným vlasům pomoci?

1.    Sestřih

Pro někoho možná nejbolestnější řešení, ale vlasům určitě prospěje, pokud je o několik málo centimetrů zastřihnete. Nemusíte je nijak radikálně krátit nebo měnit účes (i když proč nevykročit vstříc podzimu v novém stylu), stačí zastřihnout konečky, které jsou kvůli letní zátěži často nezdravě roztřepené a nevzhledné.

2.    Šampon

Nikdo samozřejmě nepochybuje o přínosu šamponů, ale jejich každodenní používání vlasy poměrně vysušuje. Zkuste si proto mýt vlasy každý druhý den. Pokud se vám mastí, použijte suchý šampon nebo v „odlehčených“ dnech do vlasů vetřete pouze kondicionér bez šamponu.

3.    Kondicionér, masky

Používejte pravidelně kondicionér a dopřávejte svým vlasům výživnou masku. Vždy je oplachujte spíše chladnější vodou – vlasy se jednak nebudou muset vyrovnat s dalším přívalem horka, tentokrát v podobě vody, ale navíc budou i mnohem hladší a lesklejší.

4.    Domácí pomocník

Vyzkoušet můžete i některou z domácích masek, recepty na něž jsme vám na Bety také přinesli (Chraňte své vlasy před sluncem. Udělejte si domácí masku). Na suché a namáhané vlasy se skvěle hodí maska medová, nebo třeba olejová. Vlasům díky nim navrátíte krásu a zdraví během několika aplikací.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat