Módní vychytávky, které vám uberou pár let

Která žena by netoužila vypadat o nějaký ten rok mladší! Že nám to může usnadnit například správně zvolený účes nebo líčení, to víme skoro všechny. Ovšem zrovna tak bychom neměli podceňovat ani módní trendy! Které nám pomohou ubrat několik let?

Elegantní třpyt flitrů

Flitry se už nějakou tu sezonu úspěšně vracejí, ale řada žen se jich trochu bojí v přesvědčení, že jsou vlastně jen pro „mladé holky“. Ale to není pravda! Pokud je jimi outfit lehce dozdoben (takže člověk nevypadá jako vánoční ozdoba), naopak mu přidává na mladistvosti.

Nohy až do oblak

Také dlouhé nohy jsou tak nějak spojené s mládím. Že vás jimi příroda zas tak moc nevybavila? Nevadí! Prostě si pořiďte botky, které vám nožky pěkně prodlouží. A ne, neznamená to, že si musíte lámat nohy v deseticentimetrových podpatcích. Spíše se zaměřte na vzhled obuvi – žádné sešlapané botky do půl lýtek, které mají většinou přesně opačný efekt, než potřebujete.

Džíny musejí sedět

Češi a Češky milují džíny. Ovšem ne vždy to znamená, že vědí, jaké si koupit. Až příště vyrazíte do obchodu, zaměřte se na takové, jež vám skutečně dokonale padnou. Jistě, možná budete nějaký čas hledat a neodnesete si kalhoty hned z prvního obchodu, ale věřte – stojí to za to. Ony i džíny dovedou nějaký ten rok opticky ubrat…

Barva není nepřítel

Nebojte se veselých barev! Že vám už nějakou dobu není čtyřicet, neznamená, že se pro vás hodí jen tlumené barvy. Naopak! Dopřejte si mladistvou žlutou, zelenou nebo třeba růžovou! Stačí, když bude ve vašem outfitu figurovat jen jako doplněk, který ale s přehledem rozbije nudu a šeď.

Nebojte se doplňků

A to samé co o barvách platí i o doplňcích. Samozřejmě to neznamená, že byste se měla ozdobit bláznivými a dětinskými náramky, gumičkami do vlasů či náušnicemi, ale rozhodně doplňky nevynechávejte. Dokáží dát totiž outfitu finální kouzlo.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat