Vlasy jako bez života. Jak povzbudit poničené prameny

26.03.2018 | Krása a móda

Poškozené vlasy trápí nejednu ženu. Může za nimi stát nejen nešetrná péče, ale často také nesprávná výživa. Kromě úpravy životního stylu je nutné zaměřit se také na produkty, jež pramenům bez života zase vrátí jiskru. Takovými jsou přípravky z nové řady Garnier Botanic Therapy Med a propolis určené pro velmi poškozené vlasy, které mohly vyzkoušet i vybrané uživatelky. Jak dopadlo testování našich testerek? Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Bez jiskry a života

Co vlastně – kromě nešetrného zacházení – může stát za skutečností, že vaše vlasy rozhodně nezáří zdravím, třepí se, lámou a rozhodně nepřipomínají hřívu plnou života? Příčin poničených vlasů může být více.


Trápí poškozené vlasy i vás? Dopřejte jim vzpruhu s produkty Garnier Botanic Therapy Med a propolis!

Chcete do plavek shodit nějaké to kilo, proto často hladovíte s tím, že hubnutí půjde o něco rychleji? Na to pozor! Drastická redukce váhy tímto způsobem se neblaze podepíše nejen na vašem zdraví, ale i vzhledu. Odpírat svým kadeřím stravu je pořádná chyba, neboť i ony, stejně jako tělo, potřebují vitaminy a minerály, aby si zachovaly „formu“. K tomu přímo vyžaduje mangan, hořčík, zinek, selen a všechny vitaminy skupiny B. Když se vlasům takového dopingu nedostává, není se co divit, že protestují.

Na vině může být i zcela opačný případ, ovšem se stejnými „účinky“, tedy nadměrná konzumace potravin. Tedy pro upřesnění – těch nezdravých, které jsou napěchovány tuky a cukry. O tom, že zrovna tahle strava není nijak prospěšná, odborníci varují dnes a denně. Jenže stejný názor mají i kadeřníci a stylisté. Všechno, co jíte, se odrazí na vašem zevnějšku, tudíž pokud nejste spokojení se stavem vlasů, problém může být ve vašich častých návštěvách rychlého občerstvení. Nebo v mlsání sladkostí, mastných brambůrků, slaných oříšků a tak dále.

Péče na míru poškozeným vlasům

Ale ani bez odpovídající péče své vlasy nezachráníte. Nový život jim vedchnou produkty Garnier Botanic Therapy z řady Med a propolis, jež jsou určeny pro velmi poškozené vlasy. Přesvědčit se o tom mohly i naše testerky. Jak byly spokojené?

„Velmi se mi líbí praktický a barevně zajímavý obal na všech produktech této řady. šampon i kondicionér a maska se dobře a lehko nanáší. Po aplikaci jsem měla vlasy jemné, jakoby smetanové s pocitem větší jemnosti a hladkosti. Vlasy se mi velmi dobře rozčesávaly a byly provzdušněné. Úžasně voní!“ chválila testerka adiro.


„Mé vlasy jsou po používání této řady na dotek hladké, hydratované a poddajné. Navíc krásně voní po medu,“ hodnotila nadšeně jedna z testerek produktů Garnier Botanic Therapy Med a propolis.

„První dojem šampon i kondicionér s maskou příjemně voní a část této vůně se přenese i na vlasy. Vlasy ošetřené přípravky se dobře rozčesávají. Po usušení jsou lesklé, hladké, nelektrizují a hlavně konečky, které v zimě dostávají zabrat, nejsou přesušené a vypadá to, že se z toho důvodu ani nebudou lámat. Za mě palec nahoru, vypadá to, že zima ještě nekončí, a ta má na kvalitu mých vlasů největší vliv. Garnier s medem a propolisem pomůže i vlasům, které jsou poškozeny například chemickou cestou (barvení, melíry...) nebo sluníčkem, takže určitě nepřijde nazmar,“ popsala testerka magic11

„Mé vlasy jsou po používání této řady na dotek hladké, hydratované a poddajné. Navíc krásně voní po medu. Trápilo mě po porodu vypadávání vlasů a svědivá pokožka. Vlasů mi teď vypadává mnohem méně! A dokonce ustalo svědění pokožky hlavy! Mohu jen doporučit. Nemá smysl si kupovat jen šampon, opravdu je lepší investovat i do kondicionéru a masky,“ doporučila testerka Katka_Proch.

„Všechny testované produkty (šampon, kondicionér i maska) jsou moc příjemné. Naherně voní a vlasy jsou na pohled i dotyk kvalitnější. Byla jsem překvapená nižší mastivosti vlasu. Dle mých předchozích zkušeností masky většinou zvyšovaly zatížení vlasů a ty se dříve mastily. U těchto produktů jsou vlasy i tři dny jako právě umyté. Jsem opravdu nadšená,“ pochvalovala si testerka Linda15.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat