Hřeben plný vlasů. Proč vám pořád padají?

26.03.2018 | Krása a móda

Také každé ráno v hrůze koukáte, kolik vlasů uvízlo ve štětinách vašeho kartáče? Přibližně 80 až 100 vlasů ztratí denně každý z nás, ovšem pokud máte pocit, že jsou chomáče v hřebenu přece jen větší, je na čase zasáhnout. Jednak je třeba se zaměřit na to, zda vlasům neškodíte svým životním stylem, jednak je nutné dopřát jim odpovídající péči. Tu představují produkty z řady Garnier Botanic Therapy Ricinový olej a mandle, o čemž se přesvědčily i naše testerky. Jak dopadlo jejich testování? Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Zlozvyky, které škodí

Občas mohou vlasy vypadávat při některých onemocněních, velkém stresu nebo v důsledku celkového zdravotního stavu. Ovšem dost často jim napomáháme některými zlozvyky. Na které si dát pozor?


Padání vlasů trápí spoustu z nás. Naštěstí jsou tu přípravky Garnier Botanic Therapy Ricinový olej a mandle, které jim opět vdechnou život.

Znáte to, vlasy si prostě umyjete, učešete, jak jste zvyklí, a tím to hasne. Jenže právě v tom je ten problém! Po několika letech může i tenhle „styling“ přispět k nechtěnému řídnutí, neboť oblast v okolí pěšinky je velmi citlivá. Časté stresy v podobě kartáčování a tvarování rovných linií jí celkově nedělají dobře. Jednou za čas se nebojte změny a zkuste si pěšinku přečesat na stranu, doprostřed – zkrátka kamkoliv jinam.

Nesnesete rozpuštěné vlasy i prameny padající do očí? Jistě, utažený culík či drdol se jeví jako spásné řešení, ovšem všeho moc škodí. Ve finále vám tyto odolné a téměř bezpracné účesy zaviní postupné odumírání vlasových folikul, ze kterých pak logicky nic neroste a ani neporoste. Mnohem zdravější a šetrnější způsob přinášejí volné gumičky, čelenky a šátky – z těch následky nekoukají! Ostatně, i takový pletený cop má něco do sebe.

A teď se přiznejte, jak daleko držíte fén od své hřívy? Naprosté minimum by mělo být 20 centimetrů, i když to znamená, že v koupelně a v předklonu strávíte o něco více času. Horkost, navíc v bezprostřední blízkosti vlasů, nahrává nevratnému poškození jejich povrchové vrstvy a zasahuje do celkové struktury. Koruna krásy pak bohužel slábne, vypadává a vy můžete jen přihlížet a počítat škody.

Pomoc po ruce

Hledáte ideální produkty k péči o vlasy s tendencí vypadávat? Pak sáhněte po těch z řady Garnier Botanic Therapy Ricinový olej a mandle, které  jsou určeny pro všechny, jež trápí oslabené a vypadávající vlasy. O jejich účincích se přesvědčily i naše testerky. Jak testování dopadlo?

„Řada přípravků na vlasy mě příjemně překvapila nádhernou, jemnou a nevtíravou vůní, to jsem u šamponu proti vypadávání vlasů moc nečekala. Vlasy jsou opravdu příjemně jemné a zároveň ne zplihlé, přesně co jsem požadovala. I bez použití kondicionéru jsou vlasy jemné a vypadají zdravěji. Na kondicionéru se mi libí okamžité působení. Nemám ráda, když musím ve sprše čekat 3 minuty, až něco začne působit, to mě od používání masek a kondicionéru vždy odrazovalo. Také kladně hodnotím, že i po použití masky nebyly vlasy za jeden den mastné, ale krásně vydržely bez mytí dva dny a to je pro mě maximum, co vydržím bez umytí vlasů. Ve výsledku jsem velmi spokojená a určitě budu zatím používat dál,“ napsala testerka sarka8752.


„Vlasy mám po umytí nádherně lesklé, snadno se češou, jsou pevné.“ Tak znělo jedno z hodnocení našich spokojených testerek, jež vyzkoušely Garnier Botanic Therapy Ricinový olej a mandle.

„Již po třetím použití jsem mohla říci, že vlasy jsou zjevně silnější, což mě nejvíce překvapilo, měla jsem vlasy tak jemné, že bez velkého množství laku na vlasy jsem se neobešla. Po používání této řady jsem lak výrazně omezila, protože vlasy mají o něco větší objem a méně se mastí. Také konzistence a vůně je velmi příjemná na používání a šamponu stačí menší množství, protože hezky pění. Šampon a masku na vlasy mohu vřele doporučit, jistě budu i dále používat,“ chválila testerka MarieSv.

„Tato řada Garnier Botanic Therapy mě velmi nadchla a oslovila. Mám problém s jemnými vlasy a jejich vypadáváním, které začalo po čtyřicítce, a jsem nadšená z této řady. Nádherně voní, což mám ráda, vlasy se méně mastí, dobře se rozčesávají a jsou hebké. Vlasy mám sice stále jemné, ale řekla bych, že mi méně vypadávají, této řadě budu věrná a časem budou jistě vlasy ještě kvalitnější, chce to trpělivost a péči. Potěšilo mě, že tato řada neobsahuje parabeny!“ neskrývala nadšení testerka Mopsička.

„Všechny produkty, které jsem měla možnost vyzkoušet, tedy šampon, kondicionér i maska na vlasy, jsou naprosto super! Vlasy mám po umytí nádherně lesklé, snadno se češou, jsou pevné a mám pocit, že se mi ani tolik nesmývá barva, jako s jinými značkami. Vlasy krásně učešu do tvaru, do kterého chci, drží. Navíc všechny uvedené produkty nádherně voní, i to je velmi příjemné. Myslím, že začnu kupovat Garnier, speciálně tuto řadu, přidala se testerka boruvka1.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat