Těžce zkoušené vlasy bez života. Navraťte jim zdraví a lesk

24.07.2018 | Krása a móda

Koho trápí suché vlasy bez života, ví, že boj s nimi, respektive cesta k jejich záchraně, je během na dlouhou trať. Ale i suchým kadeřím můžete vrátit ztracenou vitalitu! Významnou pomocí vám bude Garnier Banana Hair Food, o čemž se v rámci testování přesvědčily i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Na mytí záleží

Pro dosažení nejlepších výsledků při mytí si vlasy nejprve pořádně propláchněte. Teplá voda rozpustí mastnotu na pokožce hlavy a otevře vlasové kutikuly pro následné mytí šamponem a další péči. Šampon, vybraný na míru suchým vlasům, naneste pouze na pokožku hlavy a kořínky vlasů, namydlete hlavu a nakonec aplikujte pěnu do vlasových délek. Tím docílíte účinného odstranění mastnoty, aniž by se vysušovaly křehké a suché konečky vlasů, které jsou náchylné k lámavosti a třepení.


Garnier Banana Hair Food je přesně tím spojencem, který vám pomůže v cestě za vysněnou zdravou hřívou plnou života.

Vynecháváte kondicionér, protože vám to přijde zbytečné? Sice si tím ušetříte další kolečko mytí, ale vaše vlasy tím ztrácí. Kondicionér či balzám udrží konečky vlasů ve zdravém stavu a především jim dodá pořádnou dávku hydratace, kterou suché vlasy bez života tak potřebují. Než použijete kondicionér, vymačkejte z vlasů přebytečnou vodu a ujistěte se, že v nich nezůstaly zbytky šamponu.

Čím déle necháte kondicionér ve vlasech působit, tím vyšší bude jeho účinnost. Není nutné aplikovat balzám ke kořínkům vlasů, spíše se zaměřte na jejich konečky. Na závěr vlasy opláchněte studenou vodou, která uzavře vlasové vlákno a navíc vaše vlasy rozzáří.

Pro krásu i zdraví

Život vrátí vašim vysušeným vlasům také Garnier Banana Hair Food. Ostatně se o tom přesvědčily i naše testerky! Jak se jim tahle voňavá ovocná péče osvědčila?

Bomba. Produkt 3v1, přírodní složení, žádné silikony. Fantastická vůně. Atraktivní obal, dobře se bere, optimální konzistence, nestéká, ale není ani příliš hustý.Vlasy se po použití lesknou, jdou dobře rozčesávat a pěkně voní. Jsem moc spokojená, nešetřila chválou testerka Samantha.

Nová řada vyživujících masek od Garnier je přitažlivá již svým názvem - HAIR FOOD, člověk se suchými a nepoddajnými vlasy, jako mám já, má rázem pocit, že konečně našel tu pravou tučnou výživu pro svoji hřívu. Toto očekávání maska BANANA rozhodně splňuje, protože již při první aplikaci byly vlasy měkčí a hebčí na dotek, celý prožitek navíc znásobila intenzivní květinovo-banánová vůně. Vlasy se po aplikaci dobře rozčesávají a po uschnutí zůstávají krásné a provoněné i několik dnů, více nežli po banánu však voní sladce po ovoci a vanilce. Nejvíce oceňuji samotné složení nového produktu, které opravdu velmi připomíná tučné, ale zdravé jídlo, najdeme zde například kokosový, olivový nebo avokádový olej, maska navíc neobsahuje silikony, parabeny ani přidaná barviva. Obal připomínající jogurtový kelímek je jednoduchý a praktický, vychválila testerka Lucciola.

Produkty Garnier Hair Food najdou recept pro každý typ vlasů a dodají jim krásu a zdraví. Přesvědčte se o tom jako naše testerky!

„Hned na začátku mě nadchlo velké a praktické balení, kde si krásně naberete na ruku určité množství. Vyzkoušela jsem bezoplachovou péči a kondicionér. Na masku se teprve chystám. Mé vlasy jsou po nich velice jemné a nádherně voní. Dlouho jsem takové neměla a budu i nadále tento produkt používat. Všem vřele doporučuji,“ napsala testerka farmářka.

„Vlasy dotváří krásu. Na nich velmi záleží. A když je nádherný účes - cítím se lépe. Vyzkoušela jsem Hair Food - a co na to moje vlasy? Krásně se češou, žádné zacuchávání, jen hezky zářivé, plné energie, provoněné několik dní! Mám tak milý pocit stále čistých vlasů. S tímto výrobkem jsem velmi spokojena. Po opakovaném použití je znát, že přírodní složení opravdu vlasům prospívá bohatou výživou a hydratací. Hustá konzistence se skvěle nanáší a vlasy nezatěžuje, nelámou se. Takže za mě určitě ano,“ chválila testerka adiro.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat