Kapsle s rybím tukem. Doplněk stravy s nečekanými kosmetickými účinky

Rozčiluje vás akné a špatná kvalita vlasů? Vyřešte své potíže pomocí rybího oleje. Mimochodem, ten dodá vaší pleti i hydrataci a výrazně zlepší kvalitu vlasů. Přece, kde je psáno, že ho musíte jen konzumovat? I jeho vnější použití vůbec není marné!

Také vás v dětství babička nutila polykat lžíci rybího oleje? I když vám stoprocentně vůbec nechutnal, věřte, že ta dobrá duše to s vámi myslela dobře. Tuk získávaný většinou z lososů, sleďů, makrel, sardinek a ančoviček patří mezi nejbohatší zdroje omega-3 mastných kyselin.

Odborníci jsou si na základě četných studií jistí, že prospívá srdci, mozku, kloubům, vlasům i pokožce. A tím se vlastně dostáváme k zásadní otázce – co kdybyste kapsle s rybím tukem používali jako kosmetiku? Možné to je. A zde jsou výhody, které by to přineslo!

Hydratace, která je prostě potřeba

Aby pleť vypadala „k světu“, potřebuje vláhu. Co se v tomhle směru dá udělat? Propíchněte tobolku s rybím olejem a její obsah aplikujte na obličej. Získáte tak dlouhotrvající a hlavně hloubkovou hydrataci s pořádnou dávkou výživných látek. Vaše pleť bude plesat blahem!

Vrásky? Vyzrajte nad nimi bez nervů

Běžně používáte široký sortiment omlazujících krémů, sér a jim podobných kosmetických zlepšováků? Možná se všechny dají nahradit. Je prokázáno, že tuk z mořských živočichů díky podílu cenných látek a vitaminů nahrává jemnější a pružnější struktuře pokožky. Rovněž pomáhá předcházet předčasnému stárnutí a pozor, účinně eliminuje i tvorbu vrásek. A to je hodně zajímavá informace, nemyslíte?

Trápí vás akné? Zbavte se ho jednou provždy

Je prokázáno, že zmíněné omega-3 mastné kyseliny mají protizánětlivé účinky. To je také důvod, proč jsou báječným prostředkem proti akné. Ovšem hodí záchranné lano i v případě ekzému, jelikož tahle patálie vlastně není nic jiného, než zánětlivá reakce kůže. Co z toho plyne? „Rybí pomazání“ vás dokáže snadno zbavit problému, který vás už dlouho připravuje o sebevědomí i dobrý pocit.

Lepší kvalita vlasů. Můžete ji mít!

V neposlední řadě je třeba zmínit, že kapsle s přírodním tekutým pokladem mohou přispět také k tomu, aby vaše vlasy byly lesklé, hebké a silné. Použijte je jako masážní přípravek pokožky hlavy před každým mytím, výsledky na sebe nenechají dlouho čekat!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:13
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:12
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat