Stahovací prádlo skvěle zakryje nedostatky postavy

15.02.2021 | Krása a móda

Ačkoli se snažíte, jak můžete, vaše postava stále není dostatečně vytvarovaná a pevná, jak byste si představovaly? Řešení existuje, přestože není trvalé, můžete tím podpořit celkový dojem vašeho outfitu. Řeč je o stahovacím prádle, kterého se na trhu objevuje čím dál tím větší množství. Je ale důležité, abyste si vybraly to správné.

Silná stehna a hýždě

Pokud vás trápí silná stehna a nepříliš pevný zadeček, rozhodně sáhněte po stahovacích kalhotkách s nohavičkou nebo rovnou punčochách, které vyřeší vzhled celých nohou, zadečku i bříška zároveň. Punčochy je však třeba vytáhnout až po prsa, abyste předešly tvorbě nevzhledných faldíků v místě pupíku. Výrobci však s tímto počítají, a proto je horní lem výrazně delší, než u běžných punčochových kalhot. Praktické jsou delší body, které vám stáhnou kromě stehen i bříško a zeštíhlí vás tak maximálně.

Kulaté bříško

U objemnějších partií celého bříška je praktické delší stahující body, které zeštíhlí především objem pasu a zakulatí vaše pozadí. Vyrábí se ve více verzích. Od modelů s ramínky a výstřihem pod prsy, který ňadra přizvedne, s dlouhými rukávy až po model bez ramínek, který podobně jako ramínková verze končí pod ňadry a podprsenka se zapíná přes něj. Vyzkoušejte co je vám pohodlné, ne každému totiž vyhovuje stejný model. Ideální je body, které vzhledem připomíná minišaty, tudíž končí pod vaším zadečkem, ale má všité kalhotky, aby neklouzalo. Takové body dokonale vytvaruje vaši postavu a zajistí celistvost bez nechtěných faldíků.

Důležitá je velikost

Co se týče výběru velikosti, buďte opatrní. Příliš velké prádlo nezajistí potřebný efekt, naopak příliš malé může způsobit nepohodlí až bolest, potíže s dýcháním nebo mravenčením končetin a v neposlední řadě také nevzhledné přetékající faldy. Velikost prádla by měla být o číslo menší, než běžně nosíte, přesto je vhodné si jej vyzkoušet.

Pohodlí především

Při zkoušení se pozorujte ze všech úhlů, soustřeďte se, jak se vám v prádle dýchá, jak pohodlný je pohyb, stání nebo sezení, chvilku v něm pobuďte. Prádlo také vyzkoušejte pod šaty, abyste si mohla prohlédnout výsledek. Zaměřte se na svůj žaludek. Myslete na to, že v prádle budete také jíst, a pokud vás nepříjemně tlačí v této oblasti už teď, o to nepříjemnější to bude po obědě.

Vyhněte se ale pravidelnému nošení stahovacího prádla, neboť vaše tělo časem přijde o přirozenou elasticitu a přestane se snažit formovat veškeré partie do správných míst. Stahovací prádlo byste měly využívat pouze příležitostně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Cibulačka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat