Vyberte si kabelku podle své postavy: 28 nejtrendovějších kousků pro baculky i prcky

Že svou postavu, respektive její vzhled, můžeme významně ovlivnit oblečení, to je každému jasné. Ovšem pozornost od nežádoucích partií dokáže odvést i správně zvolená kabelka!

Ať už vám příroda nadělila postavu jakoukoli, vhodně zvolené doplňky dokážou často zázraky. A nejinak je tomu i v případě kabelky. Takže po jaké sáhnout, máte-li…

… výraznější křivky

Ženy s postavou připomínající přesýpací hodiny (výrazná ňadra i boky) si klidně mohou dovolit kabelku, jež jejich postavu podtrhne. Nejlepší volbou jsou kabelky výrazné, přes rameno nebo jen tak do ruky (opatrnější by měly být majitelky křivek v případě kabelek s dlouhým popruhem, které se nosí křížem přes tělo, nemusely by jim právě lichotit).

… menší postavu

Že jste zrovna nevyrostly do výšek blížících se dvěma metrům? Nevadí! Klidně si dopřejte prostorově výraznou kabelku. Naopak ublížit by vám mohla kabelka s dlouhým popruhem, spíše sáhněte po kabelce přes rameno nebo do ruky.

… vysokou postavu

Pokud naopak patříte k ženám, které na většinu populace shlížejí s odstupem několika centimetrů, pak se k vám skvěle hodí kabelka spíše připomínající aktovku do ruky (měla by být samozřejmě elegantní). Krásně totiž podtrhne vaše dlouhé nohy.

… štíhlou, spíše chlapeckou postavu

K výrazně štíhlým ženám se hodí již zmiňovaná kabelka s dlouhým popruhem, která se nosí křížem přes tělo a je umístěna v oblasti boků. Vůbec vám totiž neublíží, pokud vám u boků přibude nějaký ten centimetr navíc, a zakryje i malý nedostatek v podobě nepříliš výrazného pasu.

… postavu typu „hruška“

Většina žen s touto postavou celý život více či méně bojuje s faktem, že mají výrazné boky, avšak menší ňadra, a snaží se odvést od problematických partií pozornost. V tom jim může skvěle pomoci i kabelka-psaníčko (samozřejmě ne tak miniaturní, jakou nosíme např. na plesy apod.) – pozornost všech se totiž bude soustředit především na ruku, v níž budete kabelku držet.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat