Módní přešlapy typické pro Čechy

10.06.2021 | Krása a móda

Pro jednoho módní a šik, pro druhého totální módní přešlap. Trendy určují módní časopisy, ale ať už vás móda zajímá, či nikoli, těmto kouskům se raději vyhněte.

Kaliopky

Pamatujete si na kaliopky? Jakési legíny s pukem, které držely na svém místě především pomocí gumy přes chodidlo? Tahle hrůza se opět vrací na pulty obchodů a v kombinaci s vysokými lodičkami tvoří údajně velice stylový kousek. No, podle nás jsou praktické především do holin, kdy se vám při obouvání nevyhrnou, ale víc nic.

Lacláče

Lacláče jsou možná roztomilé, kromě toho, že vám v nich netáhne na záda, jsou ale naprosto k ničemu. Výrobci dnešní modely opatřili ještě poutky na opasek. Jenže přidáním opasku na laclové džíny spolehlivě dosáhnete posunutí problematiky rychlého čurání ještě o level výš. Vrcholem všeho už je snad jen kšanda v míse.

Crocsy

Netvrdíme, že nejde o praktickou obuv, co se ale týče stylu, jsou tyhle botky naprosto mimo. O to hůř, že se stávají nedílnou součástí rádoby stylových outfitů. Plastové nazouváky s dírami můžete ještě více degradovat přidáním infantilních ozdůbek ve tvaru kytiček, zvířátek, miniaturních nápisů apod.

Harémky

Harémové kalhoty jsou ideální volbou, pokud potřebujete, aby se vám pod ně vešla plena. Letní modely z lehkých materiálů a se širokými nohavicemi ještě ujdou. Když se ale podobná podivnost kombinuje s džínovinou a nízký sed je doplněn upnutými nohavicemi, vypadá v nich každý stejně… hrozně.

Vysoké ponožky

Vysoké ponožky patří do obleku. Přesto se ale najdou tací, kteří je nosí ke kraťasům nebo dokonce přes tepláky. Odkud tenhle příšerný styl přišel, tam by se měl také hodně rychle vrátit.

Džínové kraťasy

Džínové kraťasy nejsou samy o sobě nic hrozného, naopak můžete zrecyklovat staré džíny, které tak najdou nové uplatnění. Jenže dnešní modely s vylézajícími kapsami, vysokým pasem a odkrývající polovinu vašeho pozadí, které seženete mnohdy za nekřesťanský peníz, se ničím pozitivním pochlubit nemohou.

Zdroje: Názor autora.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat