Plesová sezóna v těch správných šatech

K zimnímu období bezpochyby patří také návštěvy plesů. Pokud se i vy chystáte na nějaký vyrazit, máte nejvyšší čas sehnat si dokonalé plesové šaty. Především ženy berou v tomto období útokem půjčovny šatů a salony, tudíž byste s jejich výběrem neměly příliš dlouho otálet. Vypůjčení plesové róby je však jen jednou z možností. Možná se ptáte, jestli by se nevyplatilo šaty koupit. A my vám a tuto otázku odpovíme.

Záleží na využití

Zabýváte-li se otázkou, zda by bylo lepší šaty koupit, nebo půjčit, je nutné se zaměřit na událost, pro kterou šaty aktuálně pořizujete. Šaty na slavnostní příležitosti, například maturitní ples, bývají honosnější než při standardních plesových akcích. S největší pravděpodobností je již znovu nevyužijete. Vrstvené a nadýchané sukně nejsou totiž zrovna univerzální volbou. Pořizovací ceny takových šatů pak často dosahují astronomických částek. Je tedy vhodnější si šaty tohoto typu vypůjčit.

Máte-li však raději jednoduché, splývavé modely v neutrálních barvách, nebojte se do šatů investovat. Jistě je užijete i při jiných příležitostech. Navíc je dnešní výběr v internetových obchodech skutečně obrovský a ceny přijatelné.

Ceny

Ceny půjčovného jsou velmi individuální, v závislosti na výběru salonu i samotného modelu šatů. Nejčastěji se však ceny pohybují mezi třemi až osmi tisíci. To jsou částky, za něž lze pořídit i šaty nové. Jestliže tedy netoužíte po některém z modelů světoznámých návrhářů, které se s pořizovací cenou šplhají do nebes a vyplatí si je spíše vypůjčit, zvolte spíše jejich koupi.

Výhody a nevýhody půjčení

Hlavní výhodou využití půjčoven je, že šaty dostanete vyčištěné, nažehlené a připravené na váš velký den, aniž byste je musely skladovat ve skříni. Pokud je však zničíte nebo nevrátíte ve smluveném termínu, počítejte s tím, že se pořádně plácnete přes kapsu. I když mnoho salonů má drobné opravy již zahrnuty v ceně půjčovného, vyplatí se připlatit si pojištění šatů, které pokryje případné větší defekty.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat