Plavky pro mou postavu: Kousky pro široké boky, větší prsa i silnější stehna

Sezona dovolených a koupání je v plném proudu, ale řada z nás stále neví, v jakých plavkách k vodě vyrazit. Jaké si vybrat, aby co nejlépe lichotily naší postavě?

Po jakých plavkách sáhnout, máte-li…

… širší boky a stehna?

Spousta žen, jimž příroda nadělila oblé boky a silnější stehna (postava typu hruška) dělá chybu v tom, že se tyto křivky snaží zamaskovat plavkami s nohavičkami. Jenže těmi bohužel docílí opačného efektu – nohavičky stehna opticky zkrátí a ta pak vypadají ještě silnější. Sáhněte proto spíše po vykrojenějších kalhotkách – nohy opticky prodloužíte a zeštíhlíte. Zkuste rovněž přilákat pozornost k partiím, s nimiž jste spokojenější, tedy ploché bříško nebo hezky tvarovaná prsa. Zvolte proto zajímavě řešený vršek nebo pestřejší vzory. Skvělým tipem jsou tzv. tankini nebo lichotivé bikiny.

… rovnou postavu?

Pokud patříte k ženám majícím spíše chlapeckou postavu, tedy bez výraznějšího pasu nebo křivek, opticky si je zkuste vytvořit – volte plavky s aplikacemi právě v oblasti prsou nebo boků, případně s vykrojeními v oblasti pasu. K tomu se skvěle hodí jednodílné plavky, jejichž vzor zvýrazní všechny přednosti vaší postavy a ještě vytvoří iluzi sexy ženských křivek.

… výraznější bříško?

Je-li vaše postava spíše androidního typu, tedy typu jablko, a potřebujete zakrýt vystouplé bříško, rozhodně nevolte bikiny s příliš nízkým pasem – tím problematické partie naopak zvýrazníte a přitáhnete k nim nechtěnou pozornost. Sáhněte raději po bikinách, které mají vyšší pas, těsně k oblasti pupíku, tak abyste bříško „rozdělila“ vertikální linií. Nemusíte se bát, že nebudete moci takové plavky sehnat – retro styl je teď in!

… větší prsa?

Byla k vám příroda štědřejší v oblasti hrudníku? Budete se muset smířit s tím, že titěrná podprsenka u bikin nebude tak úplně pro vás (co o to, že na pláži to může vypadat dobře, počítejte s tím, že mokrá změní tvar). Vyplatí se vám investovat do vyztužených košíčků, které vašim ňadrům poskytnou i potřebnou oporu. Výhodou je, že většina obchodů nabízí možnost zakoupení podprsenky a kalhotek od plavek zvlášť, takže už si nebudete muset zoufat, že ze spodku bikin, jenž se prodává k vršku vaší velikosti, byste si mohla ušit malý cirkusový stan…

…postavu á la přesýpací hodiny?

Gratulujeme. Vy nebudete mít s výběrem plavek problém, jelikož vám bude slušet prakticky jakýkoli typ a vzor. Můžete si dokonce vybrat, zda zdůrazníte ploché bříško, oblé křivky v oblasti prsou či boků, nebo útlý pas.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:01
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat