Kosmetická taštička na dovolenou: Co je malé...

Pokud si zapomenete na dovolenou sbalit šampon a jste třeba v Paříži, nejspíš se nic hrozného nestane. Ovšem pokud si ho zapomenete vzít na ostrůvek kdesi uprostřed oceánu, může se stát, že si budete ničit vlasy hotelovým mýdlem…

Jak si chytře sbalit na dovolenou kosmetický kufříček, aby nezabral polovinu zavazadla (a my to neměly od partnera na talíři každý den, zvláště když jemu už se nevešla třeba tenisová raketa apod.), ale aby obsahoval vše, co potřebujeme?

Napište to

Nepodceňujte seznamy, ani u tak automatických věcí, jako jsou kosmetické přípravky. Projděte koupelnu, svůj domácí kosmetický kufřík apod. a sepište všechno, o čem víte, že bez toho na dovolené nepřežijete. Mimochodem, seznam nezahazujte – bude se vám hodit i příští rok!

Co je malé…

Cestovní balení nejrůznějších kosmetických produktů není nijak složité sehnat. Ovšem nemusejí to být zrovna značky, jež používáte. Pokud jste tedy zvyklá na určitý šampon či tělové mléko, bez kterého se neobejdete, prostě si nakupte malé lahvičky přípravků dopředu, nechte je vypotřebovat ostatním členům rodiny, jimž je jedno, čím se myjí nebo mažou, a pak nádobky naplňte svými oblíbenými výrobky (mimochodem, každý den párkrát zdůrazněte, že se lahvičky nesmějí vyhazovat).

Renomovaná britská Crabtree & Evelyn nabízí celou řadu zmenšených verzí nejpoužívanějších výrobků. V balení pro ženy naleznete například luxusní toaletní mýdlo, hydratační tělovou emulzi, tělové mléko, šampon na vlasy a kondicionér či nezbytný krém na ruce. V pánském balení pak sprchový gel, krém na holení, balzám na holení a toaletní vodu.
Cestovní kosmetické sady stojí od 490 Kč.

Klasické i cestovní balení s taštičkou nabízí také Clinique. V cestovní sadě Clinique Exclusive najdete produkty určené pro smíšenou až mastnou pleť: intenzivní gel k doplnění hydratace pro smíšenou až mastnou pleť, tekuté čisticí mýdlo na obličej, čisticí tonikum.
Cestovní sada kompletní péče pro smíšenou až mastnou pleť Clinique Exclusive, 1 299 Kč

Speciální cestovní balení je k dostání i pro muže. Přípravky Clarins dodávají mužské pleti hydrataci a svěžest. I pánové chtějí být hýčkáni!
Sada s příznačným názvem "Travel Must-Have" nebo-li, co na cestě musíte mít, obsahuje gel na holení, hydratační gel pro muže, energizující gel pro unavenou pleť.
Cestovní sada pro muže Travel Must-Have, 1 499 Kč

Rozděl a panuj

Většina kosmetických kufříků či necesérů mají nepraktický tvar (samy o sobě třeba ne, ale najednou se může stát, že zjistí, že se nechtějí vejít do kufru, respektive toho místa, který jste na ně vyčlenila). Zkuste proto rozdělit kosmetické výrobky do několika menších balení a sbalte je, kam se jen vejdou. Vyplatí se je rozdělovat podle upotřebení – v jednom malém necesérku mohou bydlet věci na vlasy, v dalším na péči o zuby, na make-up…
TIP Bety: Potřebujete poradit s péčí o vlasy nebo o pleť? Nevíte si rady s líčením? Váš účes by chtěl změnu? Zeptejte se zdarma našich kosmetiček a kadeřnic ze salonu Carpe Diem!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:20
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat