Kvalitu svých vlasů zlepšíte pomocí kokosového oleje

Vážně si myslíte, že s nadměrným vypadáváním, roztřepenými konečky a chybějícím leskem se nedá vůbec nic dělat? Ale jděte! Všechny tyhle trable vyřeší olej, který v kuchyni tak rádi používáte!

Úplně bez nadsázky můžeme směle říct, že dnešní doba je dobou kokosovou. Ostatně, nesvědčí o tom snad množství produktů vyráběných z těchto exotických ořechů? Na pultech obchodů zcela běžně narážíme na kokosovou vodu, mouku, smetanu, cukr, krém, sirup i máslo, stejně jako na všemi milovaný kokosový olej. Dáváte si ho někdy na vlasy? Ne? Ať už je máte krátké, dlouhé, rovné či kudrnaté, před těmito účinky  byste neměli zavírat oči!

Spása při nadměrném vypadávání

Kolik vlasů denně by vlastně mělo vypadnout, aby to bylo ještě „v normě“? Názory se stále různí. Zatímco některé zdroje uvádějí, že úbytek stovky kusů je zcela v pořádku, jiné zase tvrdí, že tenhle počet už je na hraně. Nicméně jedno je jisté, když vlasy padají moc, každý člověk to bezpečně pozná. Nápravu ale představuje právě olej z kokosů, neboť posiluje folikuly, zlepšuje průtok krve a láskyplně ošetřuje pokožku hlavy. Tak vezměte osud hřívy do svých rukou a vmasírujte si jeho menší rozehřáté množství ke kořínkům dvakrát týdně. Ideální doba působení je jedna hodina, poté veškeré pozůstatky vymyjte.

Konečně parádní lesk

Postrádá vaše kštice lesk, proto vypadá mdle, unaveně a nezdravě? Věřte, že i s tím se dá něco dělat. Situaci vyřeší pravidelná aplikace uvedeného exotického pomocníka. Tahle mazlavá a příjemně vonící péče hloubkově hydratuje a napravuje poškození, proto korunu krásy zanechává vláčnou, lesklou a hebkou. A toho si vaše okolí hodně rychle povšimne.

Konec rozdvojeným konečkům

Roztřepené konečky nebudí zrovna nejlepší dojem, co si budeme namlouvat. Také v tomto případě se vyplatí sáhnout po kokosovém oleji, neboť díky jeho rychlému vstřebávání a obsaženým výživným látkám zaceluje a uzavírá narušené části vlasů. Přesvědčíte se sami, že jde o báječného všestranného asistenta s mnoha kosmetickými efekty?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat