Zajistěte si neprůstřelné sebevědomí

Obzvlášť v létě přepadá spoustu žen běžná krize – všichni jsou štíhlí jako laňky a mají perfektní postavu. Podle studie univerzity v Lipsku je každá třetí žena nespokojená se svou postavou. Ale s tím je konec! Prozradíme, jak si zajistit neprůstřelné sebevědomí.

Pokud jste právě ve stavu, kdy se necítíte krásná, štíhlá a sexy, máme pro vás následující tipy, jak si posílit ego a cítit se ve svém těle spokojená.

Změňte ideály

Nároky, které sami na sebe klademe, jsou příliš vysoké, inteligenci si také nepoměřujeme s tou Alberta Einsteina. Srovnávejte se s ženami stejného věku, ne s šestnáctiletými. Pořádně se rozhlédněte – ani jedna z nich určitě nemá postavu modelky.

Podívejte se na sebe jinýma očima

Tohle není jednoduché, ale velmi cenné. Postavte se nahá před zrcadlo a pojmenujte všechny svoje přednosti – jemná pleť, úzké boky… Změňte svoje domnělé nedostatky na jasné přednosti – místo „tyhle moje ošklivé boky“ si řekněte „mám nádherné křivky“.

Hlavu vzhůru

Jak rychle zhubnout pět kilo? Úplně jednoduše – díky správnému držení těla! Narovnejte se, jako by vás někdo vytahoval. Zaoblené osoby se správným držením těla považuje okolí za mnohem atraktivnější než modelky s povislými rameny.

Učte se od starších

Z anket stále dokola vyplývá, že ženy starší 60 let jsou se svojí postavou již většinou smířené. Čím více životních zkušeností člověk nasbírá, tím nezávislejší je na mínění druhých. A to je jenom správně!

Zapojte smysly

Ostření smyslů zlepšuje náš tělesný pocit. Máte špatnou náladu poté, co jste si právě zkoušela nové oblečení ve zkušební kabince? Posaďte se do kavárny, objednejte si třeba cappuccino a nastavte svůj obličej slunci. Jezte s chutí, poslouchejte pěknou hudbu nebo se rozmazlujte koupelemi, masážemi a vonnými oleji.

Buďte statečné

Čím více pozitivních zkušeností nasbíráme, tím silnější se budeme cítit. A posílí to i naše sebevědomí. Vyzkoušejte malé testy odvahy – běžte sama do baru, vystoupejte na horu, naučte se cizí řeč. Dávejte si cíle, kterých můžete dosáhnout, ale přesto stojí hodně přemáhání. Vyplatí se to!

Dobrá společnost

Řekla by vám vaše nejlepší kamarádka, že máte tlustý zadek? Ne, nikdy. Má vás ráda a bere vás takovou, jaká jste. S chybami. Proto bychom měli tak často, jak je to jen možné, nasávat komplimenty od těch, kteří nás opravdu milují.

Buďte jedinečná

Najděte si svůj osobitý styl, věnujte se něčemu výjimečnému, ať už pracovně nebo jako koníček, který pro vás bude vášní – to všechno z vás dělá někoho výjimečného. A dodává skutečnou ochranu proti pochybám o sobě samé.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat