Stylová móda pro budoucí maminky

Těhotenství je jedno z nejkrásnějších období v životě ženy. A do čeho rostoucí bříško obléct? Zkuste bavlněné kalhoty se strečovým pasem, tričko s vtipnou „hláškou“ nebo košilové šaty.

Jste v radostném očekávání? Velká gratulace! S těhotenstvím se otáčí naruby nejen váš život, ale i šatník. Ale nebojte, na úzká tílka, těsné džínsy i vysoké podpatky zase jednou dojde, jen to nějakou chvilku potrvá. Teď je prioritou vaše pohodlí, dobrý pocit a vědomí, že i s bříškem můžete vypadat stylově. Na jaké kousky nedají nastávající maminky dopustit?

Těhotenské kalhoty jsou základ

Když se řekne těhotenské kalhoty, možná si automaticky představíte neforemné džínsy. Jenže co když jste právě denim nikdy moc nenosila? Netřeba se do něj nutit jen proto, že se určité části vašeho těla trochu zvětšují. Jsou totiž i jiné materiály! Speciální kalhoty pro budoucí rodičky se vyrábějí i z bavlny. Zkombinujete je prakticky s jakýmkoli vrškem a jejich strečový pás se dokonale přizpůsobí vašim partiím, takže budete „jako v bavlnce“. A to vlastně doslova.

Košilové šaty

Košile letošní podzimní sezonu neskutečně frčí. Tedy alespoň ty, kterým se říká svrchní a platí za náhradu kabátu nebo bundy. Ovšem ani v košilových šatech si neuříznete módní ostudu! S přibývajícími centimetry v oblasti pasu oceníte jejich široký a rovný střih, který se navíc dá regulovat páskem. Můžete je nosit zapnuté či rozepnuté, doplnit je vestou, šátkem, delším svetrem neboli kardiganem – tenhle kousek šatníku je natolik variabilní, že k němu vždycky něco najdete. A pokaždé budete vypadat skvěle!

Veselé tričko 

Kde je psáno, že když jste teď o něco těžší, nemůžete své křivky hrdě předvést? V čem opravdu vyniknou, to jsou veselá těhotenská trička, která potvrzují, že vás humor nepřešel ani s ranními nevolnostmi. Ke všemu mají mírně zaoblený lem a řasení v bocích, což rostoucímu bříšku poskytne dostatek prostoru. Naprostou samozřejmostí je pak prodyšný a příjemný materiál, jež snižuje riziko nadměrného pocení. Omrkněte internet a vyberte si motiv či „hlášku“, která vaši momentální situaci humorně vystihne, uvidíte, že to vzbudí pozitivní reakce!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat