Módní ikona Cindy Crawford má svou první kolekci. Líbí se vám?

Cindy Crawford (46) patří k první generaci světových ikon modelingu, předváděla pro všechny přední značky a je stále jednou z nejúspěšnějších modelek všech dob. Cindy Crawford dnes není pouze supermodelkou, ale také úspěšnou podnikatelkou a matkou dvou dětí. Nyní vstupuje na zcela nové území navržením své první módní kolekce pod názvem „Cindy Crawford Collection @ C&A“.

„Cindy Crawford je ve světě známá jako jedna z prvotních modelek, z níž se stala vlastním přičiněním hvězda. Jako taková reprezentuje ikonu generace, na kterou cílíme některé naše hlavní dámské kolekce: elegantní, moderní a nadčasové. Zároveň se jí podařilo zůstat onou „holkou od vedle“, jak sama sebe popisuje, která rovněž žije svůj soukromý život mimo světla reflektorů jako podnikatelka a matka,“ vysvětluje vedoucí oddělení komunikací společnosti Thorsten Rolfes.
 
Je samozřejmé, že v této kolekci se projeví její osobní styl. „Mým cílem je pomoci navrhnout pohodlnou módu pro každodenní nošení,“ potvrzuje Cindy. Sama miluje styly, ve kterých vypadá při každodenních činnostech dobře, bez ohledu na to, zda je se svým manželem Rande Gerberem nebo dětmi Presleym a Kaiou.
 
„Vždycky jsem snila o tom, mít svou vlastní módní kolekci a jsem nadšená, že mohu na tomto počinu spolupracovat se společností C&A,“ říká Cindy Crawford, která nedávno navrhla svou první kolekci. Není pochyb o tom, že své dlouholeté zkušenosti na předváděcím molu, stejně jako roli podnikatelky a matky, v tomto projektu využila. Protože ví, co je pro ženy důležité.

Pro svou kolekci se topmodelka inspirovala současnými trendy, přičemž jim dodala svůj vlastní, velice osobní nádech.

Oblečení je vkusně neformální až uvolněné, elegantní blejzry, kardigany a svetry a také ležérní košile, džíny a kožené bundy. Detaily jako jsou zipy, umělé kožešinové límce a pásky vypadají stejně dobře jako styly s čistými liniemi. Materiály jsou vysoce kvalitní a sestávají se ze směsi vlněných tkanin, merina a kůže.

Pro různá roční období budou tři odlišné looky, sestávající se z topů, dolních dílů a bund. Na podzim a zimu je připravena přírodní kolekce v teplých, zemitých barvách, kordové kalhoty, košile a exkluzivní kožená bunda v antické růžové. K dostání je také glam-rocková kolekce v kobaltové modři a černé se stylovými topy, blejzr s tříčtvrtečními rukávy a šedá kožená bunda v rockovém stylu.
 
Třetí a největší kolekce v šedé a černé zahrnuje svetry, kardigany, krátký blejzr, úzké kalhoty – slimky, košile a prošívanou bundu. Zvláště povedeným a nejoblíbenějším kouskem Cindy je kardigan – dlouhý svetr, který lze také nosit jako kabát. Díky svému velmi nápaditému pruhovanému vzoru v odstínech šedé a černé rozhodně upoutá pozornost.

Všechny looky i jednotlivé oděvy lze libovolně kombinovat, což znamená, že mohou být vzájemně kombinovány podle potřeby pro každou příležitost, ať už se jedná o práci, nákupy či společenskou událost. Tato univerzálnost je pro Cindy Crawford velmi důležitá: „Já, jako mnoho žen, nosím nejraději oblečení, které je módní, ale i pohodlné a umožňuje mi vypadat co nejlépe při jakékoli činnosti – ať odvážím děti do školy, mám obchodní schůzku či jdeme s manželem na večeři.“







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat