Omyly v módním světě

Jste přesvědčená o tom, že zlato a stříbro se nesmí kombinovat, stejně jako pruhy a puntíky? Nebo že růžovou barvu mohou nosit jen náctileté slečny? Tak to vám musíme sdělit, že jste na pořádně velkém omylu.

Mýty a pověry? Tak ty se nevyhýbají ani módě, samozřejmě. Co se o oblečení povídá všude možně, a přitom to není tak úplně pravda? Pojďme se takovým „kachnám“ podívat na zoubek!

Co je pánské, do toho ženám nic není

Že dámy musejí nakupovat jenom v oddělení určeném pro něžné pohlaví? Pche! Proč by se nemohly podívat i „vedle“? Na módních přehlídkách těch nejvyhlášenějších značek jsou modelky v dělnických overalech k vidění zcela běžně. Stejně jako muži s make-upem a v sukních. A to znamená jediné – hranice, která rozděluje oblečení podle pohlaví, je definitivně smazána. Ostatně, neříkejte, že se sama sobě nelíbíte v košili svého partnera. Nebo že si občas nepůjčíte jeho hodinky…

Proužky puntíkům doslova odporují

Jsou tací, kteří by si na sebe nikdy nevzali puntíky ani proužky, natož smíchané v jednom outfitu. Nicméně tahle „divoká kombinace“ se skutečně nevylučuje. Jde o geometrické vzory, s nimiž se paradoxně skvěle pracuje. Proužky navíc pomáhají vytvarovat postavu a puntíky zase oživí i jinak tuctový model. Tak proč se držet při zemi!

Růžová je jen pro mladší ročníky

A tohle řekl kdo? Růžová jako taková nepodléhá roku narození (už vlastně ani pohlaví). I když je pravda, že je potřeba vybrat správný odstín a trochu se zaměřit i na střih oblečení. Například starorůžová dokáže vizuálně omladit, proto by se jí čtyřicátnice ani padesátnice neměly vyhýbat.

Zlato a stříbro k sobě nepatří

I v tomto případě lze celou záležitost okomentovat jediným výstižným slovem – bejvávalo. Dnes je naopak souhra zlatých a stříbrných šperků velmi, velmi módní. Nespočet firem dokonce nabízí šperky, které oba dva cenné kovy kombinují, a to třeba v podobě prstenu, náušnic nebo dokonce celého setu. Ovšem není vyloučena ani „směs“ dražších klenotů s levnou bižuterií.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat