Nejmódnější barvy letošní zimy

Černé a bílé už máte dost? Následující veselé barvy smutnou zimu rozjasní, a navíc jsou tuto sezonu opravdu velmi trendy.

Když se zima zbarví do tmavých barev, je pro nás mnohdy jednodušší se jejímu příkladu přizpůsobit. Šedá, černá nebo béžová jsou běžné barvy, do kterých se v zimě většinou oblékáme. Pravda – tyhle barvy všechny milujeme, ale zkuste neutrální barvy oživit některou z následujících trendy barev letošní zimy a uvidíte, že i nálada poskočí alespoň o úroveň výš.

Azurově modrá

Barva známá také jako „modrá Mirandy Priestly“ z filmu „Ďábel nosí Pradu“ je na zimu ideální. V kombinaci s džínami a neutrálními barvami jako je černá nebo šedá, propůjčí vašemu outfitu pocit dovolené a závan moře – a přitom zůstává dostatečně chladná.

Mechově zelená

Odstíny zelené vám dodají při procházkách v parku nebo lese pocit klidu a míru, tak proč je nevyužít i v naší garderobě. Svěží, a přesto chladná mechově zelená je proto tuto sezonu velmi moderní a ve správné kombinaci dokáže vypadat velmi rafinovaně – například v kontrastu k purpurové nebo trochu tlumenější kombinace s přírodní béžovou nebo růžovou.

Pudrově růžová

Tahle holčičí barva dostává tuto zimu úplně nový význam – pudrově růžový odstín působí totiž jemně na ženách všech věkových kategorií, v létě nebo v zimě. Dodává každému outfitu elegantní vzhled – především v kombinaci se světle krémovou nebo světle modrou.

Mandarinková

Barvy ovoce jsou to pravé, jak si oživit zimní outfit. V tomto ročním období jsou moderní především tóny oranžové, z nichž nejkrásnější je určitě ten mandarinkový! Co třeba vyzkoušet mandarinkovou halenku pod tmavý blazer nebo pletený rozepínací svetr?

Rubínově červená

Touto barvou můžete i chladnému zimnímu počasí propůjčit trochu tepla. Přitom rubínově červená pozvedne celý náš outfit a postará se o dávku sebevědomí navíc. Můžete ji kombinovat nenápadně s jinými tlumenými barvami nebo na ni vsadit všechno a obléct si zářivé party šaty.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat