Novinka pro velmi citlivou pleť - micelární přípravky

29.05.2010 | Krása a móda

Patříte k těm, které denně bojují s citlivou pokožkou, a nesnesete ani kosmetické produkty „pro citlivou pleť“? Zbystřete. Kosmetickým přípravkům určeným pro nejjemnější pokožku aktuálně vévodí velice šetrné, přesto ale vysoce účinné čisticí produkty - micelární vody, roztoky či gely.

Slouží nejen k odstranění make-upu ale i k základní a hloubkové čisticí péči o extra citlivou pokožku. Je jistě notoricky známo, že pečlivému odstranění líčidel bychom měly věnovat patřičný čas opravdu každý den. Během dne se totiž na ně naváže řada drobných částeček prachu a jiných škodlivin, které pleť doslova dusí. Pravidelné a kvalitní odličování je tak denně na místě.

Odstraněním líčidel ale péče o pleť obličeje a dekoltu rozhodně nekončí. Pokud nepatříte k těm, které před zrcadlem tráví spousty času, ušetřete jej použitím přípravků, které dovedou nejen zbavit pleť líčidel šetrně a bez námahy, ale navíc ji i patřičně a adekvátně ošetřit, aniž byste musely sahat po celé řadě různých kosmetických pomocníků.

Čistí a ošetřují pleť zároveň

Šetrné a příjemně působící novátorské micelární přípravky, které dokonale, ale jemně bojují s líčidly, včetně těch voděodolných, navíc pleť rovnou i ošetřují a hydratují. A dodat pokožce patřičnou vlhkost je základním krokem k úspěchu v boji s neúprosnými známkami stárnutí. Absence olejových složek, parabenu i alkoholu, které často najdete v čisticích a odličovacích pleťových gelech a tonikách, dodává micelární kosmetice mimořádně lehký a tonizující charakter. Dovede neuvěřitelně rychle uklidnit zčervenalou či podrážděnou pleť a dodat vám pocit okamžitého osvěžení. Navíc se neoplachuje, dovede tedy i ušetřit každodenní čas strávený v koupelně.

Přípravky i pro děti

Micelární voda umí make-up, včetně líčení v nejcitlivější oblasti očí, odstranit opravdu bez přílišné námahy, senzitivní pleť tedy nezatěžujete ani přehnaným tlakem či třením. Po vyčištění už stačí jen obličej dosušit kosmetickým kapesníčkem. O jemnosti těchto přípravků svědčí i to, že se často objevují i v řadách čisticích kosmetických přípravků pro nejmenší.

Dokonalé očištění

Kromě zmíněného odstranění líčidel ale dovede micelární voda účinně odstranit také méně patrné, ale stejně zásadní hloubkové nečistoty pleti. Můžete ji tedy používat i jako tonizující startér před aplikací denního či nočního krému. Aby vaše pokožka byla na jeho působení dokonale připravena, musí být zbavena opravdu veškerých nečistot.

Složení zmíněných micelárních přípravků dovede účinně bojovat i s mastnou pletí, kterou zbavuje přebytečných tukových nánosů a při pravidelném používání ji udržuje v optimální kondici. Samozřejmě ruku v ruce s adekvátně zvoleným pleťovým krémem, který patří k základní péči o pokožku obličeje a jeho používáním jí dodáváte kromě ochrany před škodlivými vlivy prostředí i vše potřebné pro její zdravý a přirozený vzhled.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat