Vstupte do nové éry! Omlaďte svojí pleť!

Každá z nás touží vypadat stále mladě a krásně. Když se podíváme do zrdcadla vidíme, že ten obraz, co známe od dětství, se mění. Ano, už nemáme sladkých osmnáct! To dokazuje nejen naše pokožka. I když se snažíme dodržovat zásady správné výživy, občas si jdeme zacvičit a vyživujeme pleť krémy proti stárnutí, svůj věk i tak nezapřeme.

Bioderma má pro vás řešení v podobě revoluční novinky ve své podstatě, funkčnosti a péči o pokožku. Víc než 14-letý výzkum odborníků z oblasti medicíny, biologie a vědy těch nejprestižnějších institucí vedl k významnému objevu s celosvětovým patentem Matricium® v oblasti regenerace buněk, a tedy v biologickém omlazovaní. Bioderma využila všechny svoje biologické a dermatologické znalosti k tvorbě této inovace, která nemá obdoby.

Nejlepší produkt pro krásu je takový, který vytvořila sama pokožka

Matricium® je jedinečný produkt, který vytváří optimální buněčné prostředí a umožňuje to, co zatím nedokázal žádný jiný kosmetický prípravek: skutečne hloubkovou regeneraci buněk a tkaniva. Při hledání ideálního přípravku se Bioderma inspirovala látkami, které se přirozeně nacházejí v pokožce. Aby každé buňce poskytla výživu, kterou potřebuje, ale o kterou s věkem prichází. S věkem se pleť oslabuje a začína stárnout, protože se její přirozené zdroje pomalu vytrácejí.

Matricium® obsahuje 63 biomimetických, pokožce vlastních aktivních složek, důležitých pro život buněk a syntézu nového tkaniva. Je to sterilní zdravotnická pomůcka bez obsahu jakýchkoliv kosmetických prídavných látek (konzervanty, alkohol, parfum, farbivá, silikóny...) nebo jakýchkoliv látek, které jsou pokožce cizí, to zaručuje kompletní bezpečnost a absolutní snášenlivost. 

Díky svým unikátním účinkům na buněčnou životaschopnost a růst je ideálním doplňkem každého chirurgického, dermatologického nebo kosmetického omlazujícího ošetření, či zákroku.

Není určený pro dosáhnutí rychlých kosmetických výsledků, ale pro postupný a dlouhodobý biologický efekt regenerace tkaniva, protože poskytuje skutečnou péči pro pleť. Od první aplikace Matricium® je pokožka nabitá všemi látkami, které potřebuje pro obnovu svých ideálních biologických funkcí, a je tak chráněná před všemi negativními vlivy oxidačného stresu, který je jedním z hlavních príčin starnutí pleti. Je to jakoby získala zpět svoje přirozené biologické funkce. Buňky zodpovědné za kvalitu pojivového tkaniva v pokožce se obnovují lépe a jednodušeji.

Matricium® je vyvinutý pro všechny typy pleti. Ať už používáte jakýkoliv jiný kosmetický přípravek, nebo je vaše pokožka jakéhokolivk typu či stavu, Matricium®  je určené na regenerácii vaší pokožky.

Stačí jedna aplikace každý večer po dobu 30 dní. Aplikuje se celá ampulka na tvář, včetně krku a okolí očí. Kúra se doporučuje opakovat 4 krát ročně. Pokožka viditelně omládne, bude chráněná před nepříznivými vlivy životního prostředí, ale i hormonálních změn v těle, bude jasnější a pružnější.
Zázrak pro vaši pokožku nové éry je tu pro vás!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat