4 kroky ke změně vaší image

30.05.2010 | Krása a móda

Přemýšlíte již delší dobu, že potřebujete nějakou změnu? Nový účes, líčení a váš šatník by si rozhodně taky zasloužil nějakou změnu. Poradíme vám, kam zajít a co můžete očekávat.

Kadeřnictví, vlasový styling a prodlužování vlasů

Ty tam jsou doby, kdy jste si mohla dát maximálně trvalou, nebo si nechat nabarvit vlasy. Dnes již profesionální studia nabízejí mnohem více možností. Tak především vlasový styling, to znamená, že vám profesionální kadeřník či kadeřnice poradí, co by vám podle vašeho typu obličeje a kvality vlasů nejvíce slušelo. Ne vždy je ideální účes ten, který nosíme už 10 let. Rozhodně se nebraňte radikálnější změně střihu a barvy. Připravte se na to, že vás taková změna vyjde na pár tisícovek, ale určitě bude stát za to.

Pokud nejste spokojené se svou délkou a hustotou vlasů a můžete si dovolit větší investici, tak určitě vyzkoušejte prodlužování vlasů. Dnešní metody jsou již tak dokonalé, že na první pohled nikdo nepozná, že záplava vlasů, kterou se honosíte, není darem od přírody. Pravdou ovšem je, že je to finančně poměrně náročné. Cena se zpravidla pohybuje v rozmezí od 8 do 30 tisíc korun. Přesnou cenu není možné určit dříve, než si vyberete materiál a kadeřnice zhodnotí hustotu a délku umělých pramínků.

Vizážistka a stylistka

Vizážistka Vám může dopomoci ke změně či podtržení vaší image. Poradí vám, jakou dekorativní kosmetiku používat, během líčení si potvrdíte váš barvový typ, dozvíte o nových stylech líčení či světových trendech. Naučí vás, jak se líčit do práce a jak naopak na večerní party.

Pokud potřebujete obměnit šatník a nejste si jisté současnými trendy, využijte služeb stylistky. Ta vám poradí, jak zakrýt nedostatky postavy a co naopak vyzdvihnout. Jaké vám sluší barvy a střihy.
I v tomto případě se připravte na to, že vás to bude stát od 2 do 5 tisíc.

Kosmetika

Pokud nejste pravidelnou návštěvnicí kosmetického salonu, spojte příjemné s užitečným a rozhodně si zajděte na kosmetiku. Relaxujte nejen při ošetření obličeje, ale i při kosmetické masáži, která působí jak na pokožku, tak i na psychiku. Nabídka je široká, a to od čistění pleti, úpravy obočí, masáže obličeje a dekoltu až po závěrečnou masku, kosmetička vám může nabarvit řasy, případně provést depilaci různých částí těla.
Ceny jsou závislé nejen na výkonech, které si vyberete, ale i na používané kosmetice. Pohybovat se budete od několika stokorun až po pár tisícovek.

Manikúra a modeláž nehtů

Už naše babičky říkaly, že ruce jsou vizitkou člověka. Polámané, nedej bože špinavé, nehty o vás vypovídají víc, než bychom chtěly. Pravidelná návštěva manikérky by proto měla být samozřejmostí. Základní manikúra pro vás bude příjemným relaxačním odpočinkem i profesionální konzultací nad individuálními potížemi. Kompletní manikúra navíc obsahuje masáž rukou, jemný peeling, ošetření extrémně suchých rukou, parafínový zábal či ošetřující masku.
Stále aktuálním trendem jsou i umělé nehty. Modeláží nehtů se vám zkrášlí ruce, dlouhé nehty jsou znakem elegance, prodlužují krátké prsty a dodávají rukám pěstěný vzhled. I když máte nehty nějakým způsobem nepravidelné či nekvalitní, rozhodně ji vyzkoušejte.
Cena je v řádech stokorun. U umělých nehtů se však připravte nato, že je musíte pravidelně, zhruba jednou za tři týdny, doplňovat.

TIP Bety: Vyhrajte poukazy na kompletní péči od profesionálů z Misha/hair studia.






Celkem 0 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat