Ubrat si pár centimetrů? Žádná věda!

Vánoce jsou pro mnohé z nás těžkým obdobím – i když si stokrát přísaháme, že se nebudeme cpát cukrovím, bramborový salát si nepřidáme a v žádném případě nebudeme během svátků jen tak ležet u televize, stejně se stává, že po pár dnech máme potíže dopnout kalhoty…

A přitom právě období mezi svátky a po nich je dobou nejrůznějších večírků, plesů, rodinných setkávání a posezení s kamarády, na kterých chceme vypadat co nejlépe. A k tomu patří i snaha nevypadat v šatech jako jistý slavný maskot výrobce pneumatik.

Zajistit si skvělý vzhled je i přes všechny těžkosti poměrně snadné. Stačí pár vychytávek a odvedení pozornosti od problematických partií. Nevěříte? Poradíme vám jak na to!

1. Stahování

To, že se do šatů či kalhot „narveme“, ještě neznamená, že nám jsou a dokonale nám padnou. Postavě ovšem můžete v tomto případě pomoci – stahovacím prádlem. Zkrátka problematickou partii trochu zpevníte. Pozor, účelem není koupit si prádlo, ve kterém nebudeme moci ani dýchat. Účelem je pořídit si stahující prádlo, aby nám postavu zpevnilo a pěkně vytvarovalo – a k tomu není třeba trpět (pokud budete v oblečku moc utažené, bude vám tak akorát špatně). Není pravda, že stahovací prádlo je nepohodlné. To je mýtus. Ve skutečnosti (a za předpokladu, že si koupíte odpovídající velikost) se nosí moc dobře a dá se koupit kousek přesně na tu část těla, která po svátcích potřebuje zpevnit.

2. Páskování

Ideálem ženské postavy bylo (a v očích drtivé většiny mužů stále je) tělo ve tvaru přesýpacích hodin. To znamená ženské křivky zdůrazněné štíhlým pasem. Nezáleží na tom, zda vás příroda takovou postavou obdařila, ono totiž není zas až tak těžké „vytvořit“ si ji. Prostě svou postavu v nejužším bodě (tedy v oblasti pasu) ozdobte páskem. Jen si musíte dávat pozor, abyste zvolila ten pravý pro vaši figuru – ačkoli jsou úzké pásky stále in, jen málokteré ženě opravdu sluší. Nic proto nezkazíte, vsadíte-li na jistotu v podobě pásku širšího. Mimochodem, velmi dobrám tipem je místo pásku použít například k „malým černým“ širší stuhu uvázanou na boku či na zádech mašlí.

3. Barvení

Zeštíhlet můžete i díky barvám, respektive barvě – minimálně tři kila vám ubere outfit sestavený z jedné jediné barvy, nejlépe v nějakém tmavším tónu. Stejně barvený top, sukně i punčochy (pozor na ty s leskem, ty zrovna nezeštíhlují) umějí zázraky. A pokud si chcete výsledek pojistit, jděte do černé. Zapomeňte na mýtus, že černé oblečení rovná se nudné! Pokud zvolíte kontrastní doplňky nebo výraznou kabelku, máte vyhráno!

4. (Pro)porcování

Velmi důležité je kombinovat oblečení tak, aby zakrylo problematické partie a naopak zdůraznilo všechny přednosti. Pokud sáhnete po džínsech, pak zvolte ty s vyšším pasem (bokovky padnou opravdu jen ultraštíhlým ženám – ostatním vytvoří nevzhledný a nevkusný „muffin“) a tmavší barvy, která sama o sobě zeštíhluje. Doplňte je delší halenkou či blůzou a padnoucím sáčkem, které zdůrazní pas. Pak už stačí jen nazout botky na vyšším podpatku (prodloužené nohy působí štíhleji) a výsledek je dokonalý.

ADRESÁŘ:

Ann Christine, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Lisca, Pasáž Astra, Václavské náměstí 4, Praha 1
New Yorker, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Takko Fashion, Avion Shopping Park, Skandinávská 19, Praha 5
C&A, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
pietro filipi, Václavské náměstí 14/778, Praha 1
F&F, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat