Oční stíny z devadesátek jsou zpět

Vše se vrací – a to i z pohledu make-upu. Celebrity se poslední týdny a měsíce objevují na veřejnosti s make-upem, který se vám vnímavějším může zdát podezřele známý. A máte pravdu! Metalické odstíny očních stínů 90. let se vracejí.

Třpytí se a jiskří ve velmi specifických odstínech. Oči a víčka se ladí do jarních a letních měsíců. Make-up z devadesátých let je zpět. A pokud ho začaly nosit i takové idoly krásy jako třeba sestry Bella a Gigi Hadid, nemusí to trvat dlouho, než si najde cestu zpět do našich kosmetických tašek.

Hoďte se do lesku!

"Shine on" by mohl být název trendu, kterého jste si na různých celebritách mohly v poslední době všimnout. Protože na očních víčkách se můžete zase třpytit a svítit. Potom, co byly poslední sezony v kurzu spíše matné styly, je nyní hitem třpytivý. Odstíny, kterým by vaše víčka měla na jaře a v létě svítit, jsou ale spíše mrazivé – jasně fialová, mátově zelená, chladná modrá, stříbrná a především chladná růžová naše oční víčka dobývají.

 

Hailey Bieber již tento trend zdokonalila. Na MTV Video Music Awards před několika týdny ohromila ve světle fialových šatech, na sobě měla perfektně ladící boty a psaníčko ve stejném odstínu. A oční make-up jemnému fialovému tónu přizpůsobila také. Její oční víčka se třpytila v jasně fialovém tónu s kovovým povrchem.

 

Dobré je, že abyste šla s trendem, nepotřebujete si pořídit hromady nových propriet. Stačí vám trochu řasenky, třpytivé oční stíny, rozjasňovač na tvářích a lesk na rtech – krásný vzhled inspirovaný devadesátými lety je připraven.

 

Zatímco Hailey sází na lesklém make-upu na celém obličeji, Gigi kontrastuje svými matnými rty k třpytivému očnímu make-upu. A obě jsou naprosto trendy!

Nejvhodnější je spoléhat se na tmavší tóny z jedné barevné rodiny. Například tmavý tón fialové ladí výborně s růžovou. Pak kontrast není příliš silný. A s černou dodáte očím vždy dramatický vzhled.

Zdroj: názory autora, Instagram: Gigi Hadid, Bella Hadid, Hailey Bieber







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat