Rozzářené jarní trendy: Troufněte si na žlutou, růžovou či neony!

Příroda nám letos dává poměrně zabrat – zatímco člověk už tak nějak cítí, že za okny by se mělo vyskytovat jaro v podobě slunce, zelenající se trávy, prvních kvetoucích kytek a cvrlikání ptáčků, vidíme při pohledu ven nejčastěji šedivé mraky a teploty, které skáčou od deseti stupňů k dvaceti a pak zase rychle zpět.

Než se tedy dočkáme onoho skutečného jara, zkuste přírodu předběhnout a jaro vykouzlit na svém outfitu!

1. Lepší nálada se žlutou

Podle výzkumu uveřejněného nedávno v odborném časopise BMC Medical Research Methodology si lidé spojují depresi a úzkost se šedou barvou. Naopak radost je asociována se žlutou. Žlutá je prostě barvou optimismu (tak jako slunce).

Nezapomínejte na ní ve svém šatníku – zvedne vám náladu a připomene jaro. Není pravda, že si některé ženy nemohou žlutou dovolit, protože jim nesluší. Nezapomínejte, že existuje celá paleta odstínů, takže to chce jen zapátrat, který sedne právě vám. Navíc se nemusíte do žluté „obalit“ – úplně stačí připomenout ji nějakým doplňkem. Uvidíte, jak žlutá dovede outfit rozzářit!

2. Hravost s neony

Barvy zkrátka k jaru patří. Tak toho pořádně využijte! Nezapomínejte ani na nehty a pořiďte si nějaký opravdu výrazný lak v barvách neonů (odstín už je na vás, fantazii se meze nekladou). Na některých přehlídkách pro letošní sezónu byly vidět i velmi kreativní nehtové kombinace, které zvládnete i v klidu domova – nejprve na nehty naneste lak v neutrální barvě (nejlépe takový, který se používá na francouzskou manikúru), poté nechte pořádně zaschnout, polovinu nehtu diagonálně zakryjte kouskem lepicí pásky a volnou plochu nehtu přebarvěte výrazným neonovým lakem.

3. Energie díky pastelům

Pastelové barvy patří k typicky jarním. Jsou jemné, ale přitom dokážou zvýraznit každý outfit a podobně jako výše zmiňovaná žlutá umějí zvednout náladu.

Výrobci oblečení nám to letos usnadnili – v obchodech se to pastelovými barvami jen hemží. Hitem jsou kalhoty v těchto odstínech. Mimochodem, nepodlehněte mýtu, že světlé, pastelové kalhoty si mohou dovolit pouze ultra štíhlé ženy! Kouzlo totiž nespočívá ani tak v barvě kalhot, jako v dokonale padnoucím střihu.

4. Výraz díky růžové

Zatímco loni jsme psali o hitu sezóny především o rudých a tmavě červených rtěnkách, letos máme o něco více svobody. Do hry se totiž vrací růžová. Ale ne ledajaká. Zapomeňte ale že budete nosit jen tlumenou nebo starorůžovou – mluvíme tu o zářivé a ostré růžové! Pravděpodobně budete muset vyzkoušet několik odstínů, než najdete ten pravý, ale nebojte se a jděte do toho.

ADRESÁŘ:

Esprit, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
F&F, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Deichmann, Metropole Zličín, Řevnická 1, Praha 5
New Yorker, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Promod, OC Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha 5
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
Takko Fashion, Avion Shopping Park, Skandinávská 19, Praha 5
Debenhams, Václavské náměstí 831/21, Praha 1
s.Oliver, Metropole Zličín, Řevnická 1, Praha 5
Karen Millen, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat