Vínová barva je hitem. Zařaďte ji do šatníku!

Přemýšlíte, kterou trendy barvou byste mohly doplnit váš šatník? A co třeba kapkou vína? Tento žhavý odstín boduje už několikátou sezonu a není divu – sluší většině žen a vypadá skvěle. S čím vínovou nosit?

Nejprve trocha teorie – vínový odstín vychází z červeného základu, oproti své výchozí barvě ale nepůsobí tolik „agresivně“, unosí ji proto i dámy, které se nápadné rudé barvy bojí. Zároveň ale není tolik prvoplánová. Je sytá, působí teplým dojmem a slušet bude většině žen. Povinně by ji měly do svého šatníku zařadit zejména světlovlásky a bledulky. Opatrně by s ní měly zacházet snad jen zrzky, ty by si měly ve vínové pořizovat spíše spodní díly a blíže k obličeji umístit barvu, která jejich pleti lichotí více.

S čím ji nosit?

Vínová dominovala už loňské sezoně a o slovo se přihlásila i tentokrát. Nejlépe si rozumí se světlými odstíny, více než sněhově bílá ji bude slušet slonovinová kost nebo krémová. V kombinaci s černou působí více dramaticky a tak trochu ponuře, na podzim ji ale unosíte. Pakliže se nebojíte barev, klidně ji spojte s odstíny zelené, námořnickou modrou nebo hořčicovou. Odvážně vypadá duo vínová + vínová. Oblečení v jedné barvě má navíc velkou výhodu – opticky zeštíhluje a prodlužuje.

Stylové svetříky i peplum topy

Pokud s touto barvou teprve začínáte, pořiďte si vínové triko, top nebo svetr. Výborně bude vypadat s i klasickými džíny. Praktické i stylové jsou také kardigany, podložte je sněhově bílým nebo černým basic tílkem. Na party vyzkoušejte peplum topy s volánem – přidejte úzké kalhoty, podpatky, výraznější náhrdelník a budete za hvězdu. Zaryté milovnice vína se mohou podívat po kabátku, který je bude doprovázet celou sezonou.

Kalhoty versus sukně

Hitem jsou také vínové kalhoty, často i v lesklém „pogumovaném“ provedení. Skvěle vypadají i v kůži nebo kožence. Takové kalhoty můžete kontrastně doplnit volnější šifonovou halenkou v krémovém odstínu.


Vyznavačky elegance určitě ocení krajkové sukně v délce těsně nad kolena, vínová jim dodává na zvláštnosti. Zvolit k nim můžete jednoduchý top a nezapomeňte ho zastrčit do sukně. Rebelsky bude působit kombinace kožené vínové sukně a hřejivého svetru. Klidně i roláku. Pokud máte smysl pro humor a móda je pro vás hrou, klidně sáhněte po vtipném svetru se zvířátkem. Letos jsou hitem.

Na společenské akce se vám budou hodit vínové šaty. Majitelky štíhlé chlapecké postavy mohou ozkoušet volnější očkové střihy v krátké délce. Sofistikovaně vypadají šaty s dlouhým rukávem. Jejich jednoduchost vykompenzujte nepřehlédnutelnými botami.

ADRESÁŘ:

H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
New Yorker, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Reserved, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
s.Oliver, Metropole Zličín, Řevnická 1, Praha 5
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat