Domácí rozmarýnovo-mátový šampon

Klasický šampon může být drahý a může obsahovat škodlivé chemikálie, které zbavují vaše vlasy jejich přirozených olejů. Místo toho můžete vyzkoušet tento recept na domácí rozmarýnovo mátový šampon! Vyrábí se velmi snadno a může pomoci zahustit vlasy a snížit tvorbu lupů.

Možná si myslíte, že výroba vlastního šamponu by byla časově náročná a bylo by k tomu potřeba celý dlouhý seznam složek. Ne tak docela, alespoň ne s tímto receptem na domácí rozmarýnový mátový šampon.

Nejenže k jeho výrobě potřebujete pouhých pět jednoduchých ingrediencí, ale je hotový za pouhé dvě minuty! Čtete správně: dvě minuty!

A jaké složky budete potřebovat?

Aloe vera gel

Aloe vera gel je skvělá složka pro péči o vlasy. Pomáhá hydratovat pokožku hlavy a vlasy a může také pomoci se svěděním pokožky a předcházet a potlačovat výskyt lupů.

Olivový olej

Olivový olej prospívá procesu stárnutí a má změkčující funkci, která udržuje vlhkost ve vlasech i pokožce.

Jedlá soda

Je dobře známo, že jedlá soda pomáhá čistit vlasy, ať už v tradičním šamponu nebo suchém šamponu. A je to skvělá přísada i do tohoto domácího rozmarýnového mátového šamponu.

Rozmarýnový olej

Rozmarýnový olej má schopnost pomoci zastavit vypadávání vlasů a skutečně podporovat růst vlasů, takže je přirozeně skvělou složkou jakéhokoli produktu péče o vlasy.

Mátový olej

Stejně jako rozmarýn, mátový esenciální olej podporuje růst vlasů a také pomáhá v boji proti lupům.

Jak si vyrobit domácí rozmarýnový mátový šampon

Výroba tohoto domácího šamponu nemůže být jednodušší. Jednoduše smíchejte všech pět ingrediencí, přidejte je do skleněné lahvičky bez BPA… a voila, máte svůj domácí šampon.

Ingredience

180 gramů gelu z aloe vera

3 lžíce olivového oleje

10 lžic jedlé sody

20 kapek rozmarýnového oleje

10 kapek mátového oleje

A je to!

Zdroj: názory autora






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat