Rychlá pomoc ze šatníku: Zvedněte si sebevědomí těmito kousky!

Každá žena se z nějakého důvodu cítí nejistá a nesebevědomá. Najednou si připadá neforemná, tlustá, neatraktivní – a v drtivé většině případů zcela neprávem…

Jenže se to stává, ostatně to zná každá z nás. V takové dny máme pocit, že ať si oblečeme cokoli, stejně to bude jeden velký průšvih. A to není pravda.

Jak si díky několika maličkostem zase dodat sebevědomí?

Stačí mít v šatníku třeba…

… tričko/top s výstřihem do V.

A nemusí jít vůbec o nějaký hluboký výstřih! „Véčkový“ výstřih opticky prodlužuje šíji a vůbec se díky němu zdáme vyšší (a tedy i štíhlejší!) než ve skutečnosti jsme.

… zavinovací šaty.

Sluší prakticky každé postavě, dokážou skrýt jakékoli případné problematické partie, zvýrazňují pas. Mimochodem, skvělou volbou jsou i jako tzv. malé černé.

… kalhoty s vysokým pasem.

Další oblečení, které spolehlivě prodlouží postavu – především nohy (a která žena netouží po dlouhatánských nohou?). Navíc skryjí případné bříško. A zatímco před pár lety aby je člověk hledal po obchodech skoro s lupou v ruce, dnes jsou opět trendy!

… tankini.

Na pultech se objevily teprve před pár lety a hned se z nich stal oblíbený kousek. A není divu – na rozdíl od jednodílných plavek nejsou tak „usedlé“ a na rozdíl od bikin umějí schovat nějaký ten případný špíček.

… dlouhý kardigan/zapínací svetr.

Úžasný kousek oblečení pro ženy, které mají potřebu zakrýt své pozadí. Je skvělým doplňkem kalhot, a pokud má pásek, úžasně zvýrazní pas.

… triko/top s ¾ rukávy.

Mnoho žen si není jisto, zda mohou odhalovat horní část paží. Pokud k nim patříte i vy, sáhněte po topu s ¾ rukávy. Zakryjete problematické partie a nebude vám v letním počasí horko.

… výrazné náušnice.

Doplňky obecně dokážou spolehlivě odvést pozornost od spousty nedokonalostí. Pokud se vám ráno ne a ne povést účes, vsaďte na výrazné a nápadité náušnice – nikdo si nevšimne, že nemáte čerstvě umytou hlavu nebo že vám vlasy „trčí“ jinak než obvykle.

ADRESÁŘ:

s.Oliver, Metropole Zličín, Řevnická 1, Praha 5
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Bonprix, www.bonprix.cz
Takko Fashion, Avion Shopping Park, Skandinávská 19, Praha 5
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Esprit, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Karen Millen, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Charles Vögele, Avion Shopping Park, Skandinávská 3A, Praha 5







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:52
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat