Kdy může rtěnka znamenat více než krásu?

17.06.2013 | Krása a móda

Když vám nabízí způsob, jak vypadat dobře, cítit se dobře a dobro také šířit.

Mary Kay již pošesté zahajuje tradiční projekt „Krása, která se počítá“. V tomto projektu jde především o pomoc dětem, které to potřebují. Můžete se opět připojit k celosvětovému úsilí Mary Kay a zlepšit tak jejich životy. Vše začalo 12. května, v den narozenin Mary Kay Ash.

Na počest 50. výročí Mary Kay představila limitovanou edici exkluzivní Krémové rtěnky One Woman Can™ s dvoubarevným efektem ve slavnostním zlatém balení. Zamilujete si sametově jemnou konzistenci a příjemnou hydrataci, kterou rtěnka poskytuje. Barevné spirálky této rtěnky splynou na rtech v jeden harmonický nový odstín, který sluší všem tónům pleti.

Od 12. května do 15. prosince 2013 Mary Kay v České a Slovenské republice přispívá částkou v hodnotě 20 Kč / 0,70 € z prodeje každé této rtěnky na charitativní projekty. Celková částka z celoročního prodeje bude v ČR věnována Fondu ohrožených dětí* a v SR občanskému sdružení Ivany Christové Orin Panacea**. Připojte se i VY k odkazu Mary Kay pomáhat druhým a zapojte se do projektu „Krása, která se počítá“.

Díky tomuto projektu a věrným zákaznicím věnovala Mary Kay v minulém roce miliony dolarů z celosvětového prodeje Mary Kay® NouriShine Plus™ Lesků na rty na projekty, které změní životy žen a dětí na celém světě. V České republice činil příspěvek Fondu ohrožených dětí celkem 82 000 Kč a na Slovensku činil příspěvek občanskému sdružení Orin Panacea celkem 1 404,20 €.

Rtěnku můžete zakoupit u své nezávislé kosmetické poradkyně. Pokud ještě nemáte svoji nezávislou kosmetickou poradkyni, můžete ji najít právě zde. Více informací najdete na stránkách společnosti Mary Kay www.marykay.cz.

*Fond ohrožených dětí je občanské sdružení, které pomáhá sociálně ohroženým dětem. Společnost Mary Kay® spolupracuje s tímto sdružením již od roku 2003.

**Orin Panacea je občanské sdružení Ivany Christové, jehož cílem je revitalizace nemocnic a zdravotnických zařízení včetně zlepšení kvality života dětských onkologických pacientů na Slovensku. Společnost Mary Kay® spolupracuje se sdružením od roku 2005.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat