Nedělá vás účes zbytečně starší?

Správně zvolený účes dokáže zázraky – omladí, dodá ženě šmrnc a eleganci, odpoutá pozornost od malých nedostatků (nikdo není dokonalý). Ovšem ten špatně zvolený dokáže přesný opak.

Spousta žen na své okolí působí mnohem starším dojmem a často za to může právě nevhodný účes. Nejste náhodou mezi nimi?

1. Všechny vlasy stejně dlouhé

Nebojte se sestříhaných účesů. Pokud jsou vlasy upravené v různě dlouhých vrstvách, dodávají účesu lehkost a objem, díky čemuž působí mladistvěji. Obličej se pak zdá jemnější a projasněnější.

2. Příliš mnoho stylingu

Stylingové přípravky, jež dokáží zajistit účesu tvar a objem po celý den, jsou často neocenitelnými pomocníky. Ovšem když to přeženete a na hlavě si vytvoříte naprosto nehybnou masu vlasů, která působí, jako by byla z kamene, dosáhnete jistě nechtěného efektu nepřirozenosti, ztuhlosti a přísnosti. A to nejsou vlastnosti spojované s mládím! Pamatujte, že méně je většinou více!

3. Čistá platina

Studená platinová blond přidává roky. Jak totiž stárneme, pomalu bledne i naše pokožka, takže v určitém věku tahle kombinace způsobí, že budeme vypadat nepřirozeně bíle. A také mnohem starší, než ve skutečnosti jsme. Raději zkuste teplejší odstíny blond – pokožku opticky zjemní a omladí vás.

4. Havraní kadeře

Ale aby to nebylo tak jednoduché, receptem na mladší vzhled není ani černý přeliv. Ten totiž dokáže zvýraznit každou vrásku v obličeji nebo kruhy pod očima. Kromě toho s bledou pletí vypadá nepřirozeně, v některých případech až mrtvolně. Vyplatí se proto sáhnout po hnědých a hlavně přirozených odstínech barvy na vlasy!

5. Vysušené a roztřepené konečky

S postupem času (a věku) u některých žen klesá kvalita vlasů. Začnou se především na koncích silně vysušovat a třepit, takže už na pohled vypadají nezdravě (a s mládím je spojena především představa zdraví!). Je tedy na vás, jak moc energie věnujete snaze, aby vaše vlasy vypadaly zase zdravě. Pravidelně si je nechávejte zastřihávat, od věci nejsou ani nejrůznější masky a kúry.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat