Sedm kroků pro správné čištění pleti. Začněte dnes večer!

Všichni víme, že pro zdravou krásnou pleť je důležité ji pravidelně a hlavně pečlivě čistit. Jenže jaký postup je správný? Poradíme vám!

Dokonale čisté pleti dosáhnete v těchto jednoduchých sedmi krocích, jimiž byste se měli řídit každý večer.

Krok č. 1: Umyjte si ruce

Že je to samozřejmost? Ale ani tak to není od věci připomenout. Než se vůbec pustíte do čištění obličeje, umyjte si ruce mýdlem a teplou vodou.

Krok č. 2: Odličte make-up

Za pomoci odličovače (a je jedno, zda používáte vodu, krém či mléko nebo olejíček) a vatových polštářků dokonale odstraňte make-up.

Krok č. 3: Opláchněte obličej

Nyní obličej opláchněte vlažnou vodou. Studená by způsobila, že se vaše póry stáhnou a bude těžší je dokonale zbavit nečistot, příliš horká voda pak pokožku zbytečně vysuší.

Krok č. 4: Naneste čisticí gel/pěnu

Poté v navlhčených dlaních napěňte malou kapku svého oblíbeného čisticího gelu určeného pro čištění pleti. Pěnu pak naneste jemnými, krouživými pohyby na obličej a chvíli lehce masírujte (stále krouživými pohyby).

Krok č. 5: Pomozte si žínkou

Čisticí gel z obličeje odstraňte jemnou, navlhčenou žínkou. Postupujte opatrně, krouživými pohyby od čela přes nos a tváře až po bradu a krk. Tím odstraníte mechanicky nečistoty z póru. Pozor, moc na žínku netlačte, mohli byste si pokožku podráždit!

Krok č. 6: Opláchněte

Zbytky čisticího gelu z obličeje pečlivě opláchněte vodou (opět vlažnou).

Krok č. 7: Osušte

Nyní obličej otřete do sucha jemným ručníkem. Pokožku však nesmíte třít, osušte ji jemným poklepáváním. Poté naneste svůj oblíbený hydratační krém.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat