Botky jako měla božská Carrie ze Sexu ve městě? Konečně jsou na světě! Líbí?

Postava Carrie Bradsaw z dnes již kultovního seriálu Sex ve městě mimo jiné proslula svou vášní pro boty. A právě tuhle lásku měla s Carrie společnou i její představitelka Sarah Jessica Parker. Herečka však ve své slabosti pro krásné botyk zašla ještě dál seriálová kráska – boty nejen nakupuje, ale i navrhuje!

Díky tomu mají zájemkyně možnost koupit si boty inspirované Carrie, navržené Sarah a jedny z nich i pojmenované (jak jinak) Carrie! A mimochodem, některé kousky stojí opravdu za to!

Herečka se svou kolekcí rozhodla složit poklonu své nejvýraznější roli, díky níž se proslavila všude na světě. Ale inspirací jí nebyla jen postava novinářky Carrie, Sarah se nechávala při navrhování ovlivňovat i zdánlivými maličkostmi.

„Inspirovaly mě třeba i mašle, které jsem si vázala do vlasů jako malá holka. Má kolekce je ovlivněna například klasickými prvky stylů z konce 70. a počátku 80. let. Věřím totiž v nadčasovost a kvalitu – věřím, že ženy mou kolekci budou moci nosit několik let, bez ohledu na to, jak se mění módní trendy,“ vysvětlila své pohnutky Sarrah Jessica Parker.

Kolekce botek je již v prodeji, sehnat se dají ovšem pouze v síti amerických obchodů Nordstorm. Nicméně připravuje se i internetový obchod, kde si budou moci boty objednat i zájemkyně z České republiky. Ovšem budou muset sáhnout hlouběji do peněženky – ceny bot z kolekce od Sarah totiž začínají na necelých 4000 korun a končí na téměř 10 000. Ale jsou krásné, co říkáte?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat