Z vlnitých rovné vlasy. Jaké používat kosmetické přípravky?

10.08.2010 | Krása a móda

Kdo má rovné vlasy, chce kudrnaté a naopak. Existuje několik možností, jak zkrotit neposlušné vlny. My vám dnes ukážeme, jaké používat domácí kosmetické přípravky, abyste docílily kýženého efektu.

O tom, jaké jsou nevýhody kudrnatých vlasů a že potřebují speciální péči, jsme psali v článku Jak zkrotit sexy vlnité vlasy.

My, majitelky vlasů rovných jako dráty nechápeme, proč někdo s krásně kudrnatými vlasy vynakládá tolik času a úsilí k jejich narovnání. Existují v podstatě dvě možnosti, jak z kudrnatých vlasů vytvořit rovné. První množností je chemické narovnání, které je v podstatě opakem trvalé a provádí se v kosmetických salonech a stojí od jednoho do dvou tisíc. Druhou možností je žehlení.

V obou případech potřebujete k péči o narovnané vlasy speciální přípravky.

Mytí

Pokud se rozhodnete, že budete své vlasy narovnávat, musíte použít speciální přípravky. Ochranný vyhlazující šampon je určen pro vlasy často vysoušené fénem, jemně myje a chrání, maximalizuje narovnávací efekt. Tento jemný šampón je obohacen o chránící prvky a tak udržuje vaše vlasy v optimální kondici.

TIP Bety: Pro větší ochranu před horkým vzduchem fénu naneste před vysoušením Iron-It heat defence spray.

Stejnou péči věnujte i při výběru kondicionéru. Shine Enhance Conditioner – Ochranný vyhlazující kondicionér obsahuje extrakt z mořského hedvábí, proniká hluboko do vlasů a propůjčuje vlasům vysoký lesk.

Sérum na nepoddajné vlasy

Neposlušné vlny pomůže zkrotit sérum, které lze aplikovat na mokré i suché vlasy. Má antistatický, uhlazující efekt, propůjčuje vlasům vysoký lesk.

Česání

I při rozčesávání vlasů si nevystačíte s běžnými hřebeny a kartáči. Pro vyhlazování vlasů a zamezení krepatosti vyzkoušejte speciální kartáč. Uhladí každý náznak krepatosti nezávisle na délce vlasů.

Pro obzvláště hladký výsledek použijte fén – nejlepších výsledků docílíte, pokud vlasy vyfoukáte na střední teplotu fénu při současném kartáčování shora dolů.

Žehlení

Bez žehličky se při domácím narovnávání vlasů neobejdete. Před žehlením je však nutné aplikovat na vlasy speciální sprej pod žehličku. Ten zabrání lámání a třepení vlasů, regeneruje žehlením zatěžované vlasy.

Žehlička

Profesionální žehlička Pro – Session Straightener se hodí pro použití do salonu i do domácnosti.Využívá titanové technologie rozpínání teplem – zabraňuje tahání vlasů a cukání při žehlení, znatelně lepší povrch než keramika. Titanové plátky zajišťují žehličce dlouhou životnost a snadné čištění. Negativní iontová technologie propustnosti – eliminuje vlnění a rozlétanost vlasů, udržuje vlhkost vlasu a zanechává vlasy lesklé a zdravé.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat