Nechte se okouzlit smyslnou vůní damascénské růže!

10.11.2014 | Krása a móda

Nový parfém pro ženy Quelques Notes d'Amour značky Yves Rocher nabízí nevšední a především výjimečné spojení květinových tónů damascénské růže s kouřovými nótami guajakového dřeva a s omamnou vanilkovou vůní výtažku z pryskyřice benzoe, kterou si okamžitě zamilujete.

„Toužila jsem vytvořit parfém plný emocí, vášně a romantiky. Proto jsem jako základ vůně Quelques Notes d'Amour zvolila růži, která je ze všech květin nejvíce spojována s láskou a od nepaměti je symbolem milostných citů,“ popisuje autorka parfému Quelques Notes d'Amour, parfumérka v Mezinárodní společnosti parfémů Domitille Bertier.

„Nechtěla jsem ji ale ponechat samotnou, a proto jsem ji spojila s guajakovým dřevem, které vůni zahalí rouškou tajemna a zároveň jí dodá potřebnou rovnováhu. Jako finální tečku, podtrhující toto neobvyklé a přesto harmonické spojení, jsem přidala jemnou a vznešenou pryskyřici benzoe,“ dodává Domitille.

A výsledek je úžasný. Vůně je plná vášně, emocí, ale i něžné romantiky.

Její lehce orientální nádech je odvozen od hlavní ingredience – damascénské růže, která je pěstována na terasovitých zahradách a políčkách v srdci Anatolské náhorní plošiny v Turecku.

Její květy jsou pro výrobu parfému sbírány ručně za časných ranních hodin, kdy je jejich vůně nejvýraznější. Mimochodem, na výrobu jednoho litru esenciálního oleje jsou potřeba neuvěřitelné 4 tuny sušených květů! I tato skutečnost dodává Quelques Notes d'Amour na výjimečnosti.

Quelques Notes d´Amour je zkrátka výjimečná vůně pro výjimečnou ženu.

V řadě Quelques Notes d'Amour zakoupíte:







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat