Trend, který stojí za zkoušku: Denim & denim!

Nový módní trend prověří vaši oddanost denimu. Se starými dobrými džíny si tentokrát nevystačíte, tento modrý materiál se totiž bude nosit ve velkém. A ideálně pohromadě.

Denim on denim nebo double, tedy dvojitý, denim. S těmito pojmy se budete v nové sezoně setkávat často. V praxi jde o kombinaci minimálně dvou, ale často i tří džínových kousků. Tento trend dobře fungoval v devadesátých letech, kdy byl denim takovým hitem, že se s ním za žádných okolností nešetřilo. In byly především džíny a bunda v nachlup stejném odstínu.

A tady se z minulosti přesuneme vpřed – novodobý trend takto nefunguje. Přestože se můžete setkat se stejně laděnými sestavami, módní jsou především kombinace, kde se namíchají různé odstíny denimu. A paradoxně platí, že čím více jsou od sebe vzdálené, tím bezpečnější cestou se vydáváte. Příklad? Úzké černé džíny, ke kterým obléknete bledě modrou košili z lehkého materiálu. Další variantou je k oněm džínům obléknout bílou košili a džínovou bundičku. Vyřádit se můžete zejména na jaře a v létě, kdy budete mít prostor i pro šortky. Hrát si můžete také se sněhově bílou džínovinou. A důležitá rada na konec – s doplňky a dalšími výraznými kousky šetřete.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat