Vybavená k vodě: Tyhle módní kousky vám letos nesmí chybět!

Konečně je tu to – léto a vaše dva týdny dovolené. Volno, na které se těšíte celý rok. Hodíte všechny starosti za hlavu, budete relaxovat, slunit se, číst knihy, na které jste neměla celý rok čas, a to vše v ideálním případě na pláži u moře či u vody.

Zabalit si na dovolenou je samozřejmě kapitola sama o sobě. Snažíte se na nic nezapomenout, vybíráte, který outfit bude ten pravý, který naopak. Stejné je to i s výbavou na pláž. Když už se na ni vydáte, chcete tam strávit celý den a mít tedy v ideálním případě u sebe vše, co je zapotřebí. A že toho, ruku na srdce, my ženy potřebujeme hodně.

Nejdůležitější je samozřejmě samotný outfit. Výběr těch pravých plavek. Letošní sezóna velí – v jednoduchosti je krása. Volte jednoduché nebo geometrické střihy ideálně v jednobarevném provedení, proužkované nebo květinový vzor. Přes sebe hoďte nějaké splývavé šaty z lehkého materiálu, klobouk a obujte se do pohodlných žabek. A teď co vše s sebou? Základem je opalovací krém, ručník, četba či hudební přehrávač, brýle a lahev s vodou. Ty z vás, které hodně dbají na své vlasy, by určitě neměly zapomenout na ochranný sprej na vlasy, hřeben a malý zázrak ve formě pružinkové plastové gumičky do vlasů. Vše potřebné pak jen sbalte do slaměné tašky a je to!

1.F&F, 279 Kč 2. F&F, 279 Kč
3. Fashion Days, Animal, 1 049 Kč 4. New Yorker, 349 Kč
5. New Yorker, 229 Kč 6. Lindex, 699 Kč
7. Ann Christine, 800 Kč 8. H&M, 399 Kč
9. H&M, 299 Kč 10. Lindex, 399 Kč
11. Lindex, 349 Kč 12. Fashion Days, Buffalo, 1 369 Kč






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat