Probdělá noc? Zamaskujete ji dostatkem vody a vitaminy

Léto je obdobím večírků, grilování, posezení s přáteli na zahrádce… A tedy ponocování. Není proto výjimkou, že v práci na chodbě potkáte občas někoho, kdo vypadá spíše jako zombie. Jak se takovému vzhledu po probdělé noci vyhnout?

Hydratace je základ

Ačkoli na večírcích a letních party obecně obvykle tečou koktejly proudem, nezapomínejte je prokládat dostatečným množstvím čisté vody. Alkohol totiž silně dehydratuje, čímž přispívá k unavenému vzhledu pokožky. Vodou organismus opět hydratujete a předejdete díky ní unavené pleti a zplihlým vlasům.

Pomozte si vitaminy a spol.

Kromě vody vám mohou pomoci i některé doplňky stravy. Než vyrazíte na večírek, dejte si komplex vitaminů skupiny B, případně jej doplňte pilulkou rybího oleje. Po divoké noci pak můžete sáhnout po iontových nápojích, dodají vám energii a pomohou s hydratací.

Spěte chytře

Využijte těch několik málo hodin spánku, které vám zbytek noci nabízí. A přidejte si polštář navíc – budete-li spát s hlavou položenou o něco výš, nebudete mít ráno tak opuchlé tváře nebo oči.

Káva vás probudí

Tedy nejen ta v šálku (i když tou nejspíš také nepohrdnete). Kofein obecně je skvělým pomocníkem pro toho, kdo potřebuje zakrýt předchozí probdělou noc. Například pomáhá proti kruhům pod očima – stačí, když na ně přiložíte spařené, studené čajové sáčky. Je to starý recept, ale rozhodně funguje!

Zakryjte stopy

Ženy mají tu výhodu, že si mohou k ruce vzít jako pomocníka líčidla. Tak toho využijte! Korektor na zbytky kruhů pod očima, tvářenku pro vykouzlení nějaké té barvy na pobledlých líčkách, světlé stíny, díky nimž budou unavené oči vypadat větší a svěžejší.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat