Soutěž o 3 jídelní sety ze silikonu, který má nespočet výhod

Silikonové versus plastové nádobí už dávno není předmětem sporů. Silikon je oproti zdraví nebezpečnému plastu o hodně napřed. Tři z vás nyní mohou vyhrát set na stolování BLW I od Minikoioi v hodnotě 790 Kč, který prošel nejpřísnějšími normami EU!

Silikonové nádobí dlouhodobě vytlačuje laciné plasty, často barvené nebezpečnými barvivy. Ještě že tak! Pro děti není nic lepšího, než čistý a přírodní materiál. Silikon není plast. Vyrábí se z písku – ze stejného materiálu jako sklo, se kterým má společné vlastnosti. Nepohlcuje nečistoty, můžete ho ohřívat, chladit a klidně i vyvařit. Neobsahuje PVC, nebezpečné BPA ani těžké kovy. Tím výčet pozitivních vlastností silikonu nekončí.

Kam čert nemůže, nastrčí silikon

Při porovnání plastu a právě silikonu je verdikt jasný. Silikonové nádobí je praktičtější                      a zdravější – silikonové hrnce, pánve, šálky, misky, talíře, brčka, formy na pečení, láhve, podložky a v neposlední řadě i dětská kousátka mají mnoho výhod.  Nádobí je netoxické, nepřilnavé, takže po dlouhém dni vaření nebudete mít problém s čištěním. Jeho předností je i pružnost, která usnadňuje skladování a umožňuje nádobí i jiné silikonové pomůcky složit nebo srolovat do velmi malého prostoru.

Už žádné zkroucené misky!

Navíc platí, že silikon má vysokou teplotu tání (přes 232 stupňů Celsia), což zajišťuje jeho bytelnost. Plastové nádobí se totiž taví při nižší teplotě a při extrémním horku se může deformovat. Silikon díky své pružnosti a vysoké odolnosti vůči teplu zkrátka zůstává stabilní. Také se snadno čistí jarovou vodou. Silikonové nádobí má přitom mnoho podob. 

Silikonový svět Minikoioi nabízí nespočet vychytávek pro snadné vaření, stolování i usínání našich ratolestí. Talíře, misky, kousátka, brčka, hrnky - to vše potěší děti, ale i rodiče. Pokud si zrovna pohráváte s myšlenkou pořídit si nějaký silikonový produkt, zkuste štěstí v naší soutěži o skvělý set na stolování BLW I od Minikoioi. Z čeho se skládá?

Set na stolování BLW I 

• Set obsahuje: misku s přísavkou 450 ml, hrnek 180 ml a lžičku.

• Podporuje metodu BLW a nezávislost dítěte.

• Misku bez víka a ostatní produkty je možné použít v troubě a mikrovlnné troubě do 200 °C.

• Použitím víka se promění miska v nádobu na skladování.

• Váha i velikost hrnku je komfortní pro drobné ruce dítěte.

• Měkká silikonová lžička je šetrná k prořezávajícím se dásním.

• V barvách Mellow Yellow, Bubble Beige a Deep Blue.

• Vhodné pro děti od 6 m+.

Více informací najdete na www.minikoioi.cz

Cena výherního produktu je 790 Kč

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1 ze 3 jídelních setů na stolování!

Soutěž probíhá od 3.12. do 13.12.2022.

Vyhrává 50., 100. a 150. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat