Soutěžíme o 3x slevový voucher na zlatý rituální Peeler Reclar

Velkou milovnicí zlata byla i egyptská královna Kleopatra. Kdyby tato panovnice tehdy měla k dispozici zlatý rituální Peeler Reclar, byla by jistě ještě krásnější. Vy ho v rámci naší soutěže můžete získat se slevou 25 procent, a mládnout tak doslova před očima!

Přiznejme si upřímně – kdo má dnes času nazbyt? A to nejen během prosince, kdy vánoční přípravy vrcholí! Kvůli své vytíženosti mnohdy zanedbáváme péči o pleť, která se nám pak „odvděčí“ rychlejším stárnutím, viditelnou únavou, ucpanými a rozšířenými póry, tmavými kruhy pod očima nebo pigmentovými skvrnami. Jenže co si počít, když na všechny ty pravidelné peelingy, obličejové masáže a vícefázové čištění zkrátka není prostor ani energie? Co když vám řekneme, že komplexní a profesionální péči lze pleti poskytnout za pouhých pět minut? Že to není možné? Ale ano. Vítejte ve světe Reclar!

Za každou krásou se skrývá rituál

Ideál krásy je odpradávna spojován se zdravím, které se odráží na našem vzhledu a především na naší pleti. Čas, který věnujeme sami sobě, péči o naše tělo i mysl, se tak stává jednou z nejlepších investic. Ovšem teď ta časová investice může být skutečně minimální. I tak ale přinese ty nejlepší výsledky! Kosmetickou značku Reclar poprvé představili vývojáři z Jižní Korey v roce 2006. Od té doby je objevována ženami a muži ve více než 50 zemích světa.

Nastává nová kosmetická éra

Vlajkovou lodí značky Reclar je peeler – elegantní přístroj, který v sobě ukrývá hned několik patentovaných funkcí s prokazatelnými účinky. Kromě hloubkového ultrazvukového čištění a galvanizace pleti je to také světelná terapie podporující léčení a omlazování pleti. Unikátní technologie zlatého pokovení čepele jen dokládá smysl pro detail a celostní přístup výrobce, který využívá nejen nejnovějších poznatků a moderních technologií, ale vychází také z tisíciletých zkušeností našich předků, kteří měli hluboké znalosti o léčivém potenciálu zlata. Rituální Peeler Reclar s 24karátovým zlatem stojí 5 250 Kč, ovšem vy si můžete zasoutěžit o slevu ve výši 25 procent. Tu mohou využít hned tři výherkyně a jejich pokožka si to náramně užije!

Jeden přístroj, kompletní péče

Tento elegantní a multifunkční přístroj toho zvládne opravdu hodně. Ultrazvukový peeling odstraní kožní maz a staré buňky, čímž vyčistí pleť do hloubky. Galvanizace zapracuje jakoukoli vaši používanou pečující kosmetiku do pokožky, a zmaximalizuje tak její efekt. Modré světlo léčí akné a předchází vzniku dalších zánětů, přičemž hojí rány a drobné jizvičky. Červené světlo zase aktivuje kolagen, proto redukuje vrásky a skvrny, zatímco podpoří regeneraci. Hlavice potažená 24karátovým zlatem je antibakteriální, což ale není jediná výhoda. Napomáhá totiž i cirkulaci krve, odstraňuje nahromaděné toxiny a maximalizuje efekt peeleru. Výsledek?

Vítejte ve zlaté zóně

Tím je čistá pleť zbavená starých buněk a nečistot, připravena absorbovat účinné látky vaší oblíbené kosmetiky. Vše, co potřebujete, je jen najít klidné místo před zrcadlem, odlíčenou pokožku, rituální Peeler Reclar a 5 minut času. Zapnete funkci peeling a přejíždíte peelerem od spánků spodem k nosu a vrchem do středu čela. Dále od úst k uším a od špičky nosu směrem vzhůru. Obličej průběžně navlhčíte například mokrým tamponkem. Poté nanesete váš oblíbený krém a zapnete funkci G-Red. Peeler otočíte přední stranou k sobě a přejíždíte hlavicí od středu obličeje do stran. Během terapie držte peeler po stranách, aby svítilo omlazující červené světlo. A to je celá zkrášlující věda!

Pro další informace navštivte internetové stránky www.reclar.com/cz-cs nebo www.reclar.com/cz-cs/magazin.

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1 ze 3 voucherů na slevu na nákup Reclar peeleru 24 zlato!

Soutěž probíhá od 4.12. do 14.12.2022.

Vyhrává 35., 65. a 95. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat