Sandra Bullock adoptovala dvě děti. Manželství ale navždy vylučuje

Jednapadesátiletá Sandra Bullock celá září. Není divu. V říjnu se stala dvojnásobnou matkou, když adoptovala tříletou Lailu pocházející z Louisiany. Dívka se stala bratrem pětiletého Louise z New Orleans, jehož herečka adoptovala jako miminko. K tomu všemu je teď šťastně zamilovaná s Bryanem Randallem, který se k ní nastěhoval a s výchovou dětí jí pomáhá. I kdyby jim to prý klapalo spoustu let, do manželství s ním herečka nevstoupí.

A vůbec s nikým. Po rozvodu s manželem Jessem Jamesem, který ji podváděl s mnoha ženami, se zařekla, že do tohoto typu svazku už nevstoupí.

Na otázku magazínu People, zda se ještě někdy vdá, odpověděla: „Nemyslím si, ale jsem schopna se vidět ve věrném bezpečném vztahu, v němž bude hodně lásky a smíchu a vytváření nezapomenutelných okamžiků bude číslem jedna na seznamu.“

Pojem tradiční rodina je podle ní prý nesmysl.

„Nemám už vůbec ponětí o tom, co je to tradiční rodina. Pokud je tradičním domovem ten, který je vyplněn láskou a vtipy, nedostatkem spánku, diářem plným záležitostí dětí, jichž je víc než závazků rodičů, v němž je spousta křiku kvůli tomu, kdo se koho dotkl první… pak mám velmi tradiční rodinu. Moje rodina je namíchaná a různorodá, bláznivá a milující a chápavá. To je rodina,“ dodala Sandra.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Lasagne

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat