Kylie Minogue před padesátkou: Chci děti!

Kdo zná Kylie Minogue, těžko může uvěřit tomu, co zpěvačka teď prohlásila. Sedmačtyřicetiletá australská hvězda chce děti. Ačkoli je dosud odmítala a čekala s nimi do značně pokročilého věku, teď potkala muže, jehož potomky hodlá nosit pod srdcem a vychovávat.

Kylie začala letos randit s osmadvacetiletým hercem Joshuou Sassem.

„Mám v životě lásku, což je nádherná věc. Většinu času jsem v sedmém nebi kvůli panu Joshuovi Sasseovi, mému partnerovi. Chci trochu zpomalit a víc to vnímat. Chci víc skutečného života. Kdo ví, třeba je v mém výhledu rodina. Ale kdyby se to podařilo, bylo by to ohromné. Nechci uvíznout někde na běžícím pásu a dělat dokola to samé. Chci v životě zažít něco nového, což znamená, že se musím přizpůsobit,“ šokovala zpěvačka v rozhovoru pro BBC Radio 4.

Minogue prodělala před lety rakovinu prsu. A lékaři jí doporučili, aby se raději mateřství vzdala. Těhotenství totiž znamená riziko návratu nádoru prsu. Děti by však mohla adoptovat. Údajně o tom uvažovala už s předchozím partnerem Andresem Velencosou.

Ale ještě v roce 2008 vztah a rodinu úplně vylučovala. „Některé dny si říkám, opravdu, že to není ta pravá cesta pro mě. Nikdy jsem se ve skutečnosti necítila tak, že bych byla stvořená pro obyčejný život, jako pro manžela a dvoupatrový dům na předměstí,“ přiznala tehdy čtyřicetiletá zpěvačka magazínu Hello!.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat