Salma Hayek: S padesátkou na krku sebevědomí aby člověk pohledal

Herečka Salma Hayek oslaví 2. září tohoto roku padesátku. Dva měsíce před půlstoletím života začala bilancovat a přiznává, že i když ji považuje svět za jednu z největších sexbomb dneška, ona sama má problém občas zdravé sebevědomí v sobě vzkřísit. Ne každý den totiž vypadá svěže k nakousnutí.

Sebevědomí týkající se těla není dobré. Myslím, že to ale záleží den ode dne jako u všech lidí. Jsou dny, kdy si říkáte, to je ono, a milujete to tak. Ale pak jsou dny, kdy říkáte, to nemůže být pravda! Tak fakt vypadám? Takže si myslím, že je to věčně nahoru a dolů!“ svěřila mexická krása britské edici magazínu InStyle.

Manželka módního magnáta Françoise-Henriho Pinaulta si ale umí pomoct zkrášlujícími prostředky tak, aby se cítila sebevědomě, i když má blbý den.

Musíte vstát a stát se vlastním uměleckým dílem, od první chvíle, kdy se dáváte dohromady. Jsem docela líná jako fiflena, ale musíte umět oslavovat to, kým jste, oslavovat život, a uvědomit si, že je to jedinečná zkušenost,“ dodala Hayek.






Celkem 12 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat