V čem se vdávají celebrity aneb Tyhle šaty vám vyrazí dech

03.08.2011 | Osobnosti

Svatba je dnem, kdy chce žena vypadat úchvatně. A děláme pro to, co je v našich silách. Nejinak je tomu i u známých osobností – také ony chtějí u oltáře vypadat jako sen, elegantně, slavnostně, nádherně.

Podívejte se na jedny z nejzajímavějších svatebních šatů, v nichž své „ano“ řekly některé celebrity. Možná v nich najdete inspiraci pro svůj velký den.

Nicole Kidman

Když se Nicole rozhodla provdat za Keitha Urbana, nebylo pochyb, že bude patřit k nejkouzelnějším nevěstám hvězdného nebe. Zvolila jednoduché, ale romantické svatební šaty v barvě slonoviny z dílny Nicolase Ghesquiereho. Skvělým prvkem byly rukávy v empírovém stylu, které dodaly šatům nezaměnitelný vzhled.

Gwen Stefani

Gwen vypadala cestou k oltáři jako princezna, především díky bílo-růžovým hedvábným šatům od Diora, které byly doplněny starobylým krajkovým závojem. Jejich autor John Galliano se postaral o to, aby zpěvačka ve svůj velký den, kdy svůj život oficiálně spojila s Gavinem Rossdalem, vypadala absolutně úžasně.

Jenna Bush

Ačkoli manželství dcery bývalého amerického prezidenta a Henryho Hagera nemělo dlouhého trvání, samotná svatba byla dokonalá – a velkou měrou k tomu přispěly i Jenniny šaty z dílny Oscara de la Renty, v nichž nevěsta vypadala jako královna.

Victoria Beckham

Manželka slavného britského fotbalisty udává módní trendy skoro celý život, takže nikoho nepřekvapí, že ani její svatební šaty nebyly výjimkou. Zvolila velmi elegantní šaty bez ramínek od Very Wang a vypadala v nich úchvatně a sexy. David je zkrátka šťastný muž!

Danielle Lloyd

Šaty, jež Danielle zvolila pro svůj zásnubní večírek, patří do kategorie snů každé romantické duše – byly pošity křišťály a jejich cena se vyšplhala na 26 tisíc liber (asi 730 tisíc korun). Kdo by si takové šaty nepřál? A Danielle v nich vypadala absolutně úchvatně.

Princezna Diana

Ačkoli její manželství nepatřilo k těm pohádkovým (a rozhodně nemělo pohádkový konec), svatba byla velkolepá. Dianiny šaty od Davida a Elizabeth Emanuelových byly v pravdě královské a pozornost poutala především osmimetrová vlečka.

Katie Holmes

Svatba Katie Holmes a Toma Cruise vzbudila velký rozruch. Nevěsta pro obřad zvolila jednoduché a elegantní šaty barvy slonovinové kosti od Armaniho doplněné krajkovým závojem s výšivkou a křišťály Swarovski.

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley a Arun Nayar se nespokojili jen tak s nějakou svatbou – jejich velký „den“ trval několik dní a nevěsta při té příležitosti vystřídala 13 různých šatů. K nejpovedenějším patřila róba, kterou měla Elizabeth na sobě, když kráčela k oltáři – šifonové šaty od Versaceho a diamantová korunka značky Chopard jí zajistily téměř vílí vzhled.

Dita von Teese

Nikdo by nečekal, že svatba s osobností, jakou je Marylin Manson, bude tradiční – s nevěstou v záplavě bílých volánků se závojem. A Dita nepřekvapila – svatební šaty byly ostře fialové a jejich autorkou byla Vivienne Westwood, díky níž nevěsta vypadala neuvěřitelně elegantně, ale zároveň i trochu punk.

Christina Aguilera

Zpěvaččiny šaty z dílny Christiana Lacroixe zaujaly především neuvěřitelně propracovanou a originální vlečkou, která jim dodala pohádkový nádech a Christina v nich vypadala jako křehká víla.

Avril Lavigne

Další svatební šaty z rukou Very Wang, tentokrát v podání mladé zpěvačky, jež v nich vypadala naprosto úchvatně. Byly nápadité, ale přitom velmi elegantní. A nutno dodat, že k Avril skvěle sedly.

Marcia Cross

Hvězda Zoufalých manželek se rozhodla pro o něco klasičtější vzhled svatebních šatů – s dlouhým bílým závojem vypadala v den, kdy své „ano“ řekla Tomovi Mahoneymu, jako princezna. Celý vzhled pak korunovaly její úžasné rudé vlasy.


 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01
69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat