Láska jako trám! 3 slavní muži, kteří si vzali svou lásku ze střední

Málokomu se poštěstí, aby zůstal po celý život se svou první láskou. A je-li navíc slavnou osobností, pravděpodobnost, že se tak stane, je ještě nižší. Ale existují i takové případy.

Jon Bon Jovi a Dorothea Hurley

Slavný, fanynkami obletovaný rocker, který je 22 let ženatý s jedinou ženou? Lze tomu sice uvěřit jen stěží, ale i takový případ se najde. Jon Bon Jovi se zkrátka rozhodl, že zažitý stereotyp, tvrdící, že muzikanti jsou příšerní manželé, rozbije. V roce 1989, tedy když bylo hudebníkovi 27 let, si „odskočil“ z turné s kapelou, aby si v Las Vegas vzal za ženu svou lásku ze střední školy Dorotheu, s níž má čtyři děti.

Bono Vox a Ali Hewson

Bon Jovi ovšem není jediným slavným rockerem, který se ženil mladý a se svou manželkou žije šťastně dodnes. Také frontman skupiny U2 Bono se rozhodl zařídit si život podobně. V roce 1982 si jako 22letý vzal jednu z prvních lásek Ali. I když zpěvákova manželka připouští, že soužití nebylo vždy snadné, tvrdí, že jsou to společné vzpomínky a zážitky na dětství a mládí, které jí pomáhají překonávat všechny problémy a udržují vztah i po letech silný.

Ron Howard a Cheryl Howard

Bývalá dětská herecká hvězda, dnes úspěšný režisér Ron Howard se na střední škole bláznivě zamiloval do spolužačky Cheryl. Dokonce tak, že mu rodiče zakazovali vídat dívku častěji než dvakrát týdně. Ale Ron si našel způsob, jak jejich nařízení obejít – řekl rodičům, že vstoupil do školního běžeckého klubu a každý den ráno před začátkem školy běhal okolo Cherylina domu, aby jí byl nablízku. Láska jim vydržela a dvojice si řekla své ano v roce 1975, když jim bylo pouhých 21 let. Klape jim to ostatně i přes počáteční skepsi rodičů dodnes, mají spolu čtyři děti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat