Manželé navzdory Hollywoodu: Svou lásku si vybojovali!

Uzavíráte-li v Hollywoodu manželství, už od počátku jste pod drobnohledem. A všichni spekulují a posuzují, zda vám to může vydržet, nebo ne. Následujícím párům nedávalo okolí žádné velké naděje a ony přesto vydržely dodnes.

Tom Cruise a Katie Holmes

Vzali se 28. listopadu 2006.
Něco na vztahu Toma a Katie je prostě tak nějak… podivné. Nikdo nedokáže říct proč, ale snad každý měl po jejich zasnoubení v červnu 2005 tenhle pocit (a nikdo se s ním netajil). Ne že by k tomu samotní snoubenci nijak nepřispěli – mluví o sobě jen málo, a když, dost často nesouvisle. Ale nic to nemění na skutečnosti, že jsou spolu navzdory očekávání dodnes, vychovávají spolu dceru Suri a vypadají spokojeně.
Co o sobě řekli:Chci si Katii vzít co nejdřív. Musíte zkrátka udělat, co je správné. Je to o integritě a o tom, co vlastně od života chcete.“ (Tom, 2005)

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas

Vzali se 28. listopadu 2000.
Ani pětadvacetiletý věkový rozdíl a Michaelova pověst, na něž všichni pochybovači ukazovali, nijak nenarušil vztah dvou herců. Jejich láska prošla dvěma těžkými zkouškami – když Michael bojoval s rakovinou, stála mu Catherine věrně po boku a byla mu oporou; zrovna tak jako Michael pro Catherine, když se snažila vyrovnat s diagnózou bipolární porucha.
Co o sobě řekli:Chce to spoustu odvahy vyhledat pomoc a já jsem na Catherine velmi pyšný, že to zvládla.“ (Michael)

Khloe Kardashian a Lamar Odom

Vzali se 27. září 2009.
Khloe se s Lamarem zasnoubila v září 2009 a ještě ten samý měsíc se za něho provdala. Hollywood jejich manželství odsoudil jako spoustu jiných „rychlovek“. Jenže tihle dva jsou spolu dodnes a nezdá se, že by na tom chtěli něco měnit (na rozdíl od Khloiny sestry Kim, která se vdávala s velkou pompou a žádost o rozvod podala v rekordním čase).
Co o sobě řekli:Před dvěma lety jsem si vzala svého nejlepšího přítele a životní lásku. Wow. Nemůžu uvěřit, že už jsou to dva roky. 730 dní a já se pořád cítím jako novomanželka. Jsem vážně ta nejšťastnější holka na světě!“ (Khloe, 2011)

Katy Perry a Russell Brand

Vzali se 23. října 2010.
Na první pohled nesourodá dvojice, jejíž sňatek vyloudil na tvářích svých přátel (ale i fanoušků) nejeden trpný úsměv a jejíž zasnoubení v září 2009 sice vzbudilo spoustu pozornosti, ale zas tak moc ho nikdo nebral vážně. A vida, po dvou letech se stále tváří jako dvě hrdličky.
Co o sobě řekli: „Od první schůzky jsem se změnil. Už žádné ženy. Tedy vlastně tisíce žen – každé ráno se probouzím pokaždé vedle jiné, každá z nich je Katy. To ona si mě vybrala a teď je mým životem, mou dívkou, mou nádhernou ženou.“ (Russel, 2011)

Ice-T a Coco Austin

Vzali se 31. prosince 2001.
O tom, že protiklady se přitahují, by mohla tahle dvojice vyprávět. Drsný rapper a vnadná herečka a modelka jsou spolu již od přelomu století a vloni – při příležitosti 10. výročí svatby – obnovili svůj slib. Něco takového čekal při jejich zasnoubení málokdo.
Co o sobě řekli: „Každý má cosi, čemu se dá říkat sexuální kód, tedy něco, co ho vzrušuje. Existují muži, kterým se líbí, když má žena na sobě dres a brusle. Pokud to pro ni není problém, budou mít skvělý sex.“ (Ice-T)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat